282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

KENTİMİZE 6 YENİ YAŞAM ALANI DAHA KAZANDIRDIK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KENTİMİZE 6 YENİ YAŞAM ALANI DAHA KAZANDIRDIK
Abone ol
Vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte huzurlu ve güzel vakit geçirebilmeleri için kentimiz genelinde park ve yeşil alan çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, 6 yeni yaşam alanının daha Çerkezköy halkının hizmetine açıldığını kaydetti.

BAĞLIK MAHALLEMİZE YENİ BİR PARK DAHA KAZANDIRDIK

Çerkezköy’e kazandırılan yeni yaşam alanlarından birinin Bağlık Mahallesi Seher Sokak’ta yapıldığını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Yaklaşık 3 bin 450 metrekarelik alanda ilk olarak kazı ve dolgu işleri yapıldı. Beton parke taş döşeme kaplamalı meydan ve bağlantı yolları ile beton bordür işlerinin tamamlanmasının ardından spor ve oyun grupları yerleştirildi. Yeni parkımızda 1 adet çocuk oyun alanı ve 1 adet fitness alanı oluşturuldu. Bitkisel peyzaj çalışmaları, otomatik sulama sistemi kurulumu, aydınlatma çalışmaları yapıldıktan sonra çocuk oyun grubu, kent mobilyaları, fitness aletleri ve yaşlı ve engellilerin kullanıma uygun fitness aletlerinin montajları gerçekleştirildi. Tüm çalışmaların tamamlanmasının ardından yeni parkımız Bağlık Mahallesi sakinlerimizin hizmetine açıldı” dedi.

ADATEPE VE SERDAR SOKAK PARKLARIMIZI REVİZE ETTİK

İstasyon Mahallesi Serdar Sokak’ta bulunan park alanında ise yenileme çalışmalarının gerçekleştirildiğini ifade eden Başkanımız Vahap Akay, “Yaklaşık bin 100 metrekarelik alanda beton parke taş döşeme kaplamalı meydan ve bağlantı yolları yapıldı. Otomatik sulama sistemi kuruldu. Bitkisel peyzaj çalışmaları gerçekleştirildi. Daha sonra park alanımızda 1 adet çocuk oyun alanı oluşturuldu ve 1 adet basketbol sahası yapıldı. Son olarak çocuk oyun grubu ve kent mobilyaları montajları gerçekleştirilerek parkımız yeni ve modern haliyle vatandaşlarımızın hizmetine açıldı” diye konuştu.

Aynı şekilde Bağlık Mahallesi Adatepe Sokak Parkı’nın da revize edildiğini kaydeden Başkanımız Vahap Akay, “Yaklaşık bin 900 metrekarelik alanda kazı ve dolgu işleri, beton parke taş döşeme kaplamalı meydan ve bağlantı yolları, beton bordür işleri ve beton işlerini tamamladık. 1 adet çocuk oyun alanı ve 2 adet de fitness alanı oluşturduk. Ayrıca parkımızda 1 adet basketbol sahası yaptık ve bitkisel peyzaj çalışmaları, otomatik sulama sistemi kurulumu ve aydınlatma çalışmalarını gerçekleştirdik. Çocuk oyun grubu, kent mobilyaları, fitness aletleri ve yaşlı ve engellilerin kullanıma uygun fitness aletlerinin montajlarının ardından parkımızı yeni ve modern hali ile vatandaşlarımızın kullanımına kazandırdık” dedi.

KIZILPINAR’A BİR BÜYÜK PARK DAHA KAZANDIRDIK

Kızılpınar Gültepe Mahallesi Kandemir Sokak Parkı’nda da yenileme çalışmalarının gerçekleştirildiğini sözlerine ekleyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Kızılpınar Gültepe Mahallesi Kandemir Sokak üzerinde yaklaşık 4 bin 350 metrekarelik alanda kazı ve dolgu işleri, beton parke taş döşeme kaplamalı meydan ve bağlantı yolları, beton bordür işleri ve beton işlerini tamamladık. Bitkisel peyzaj çalışmaları, otomatik sulama sistemi kurulumu ve aydınlatma çalışmalarının ardından parkımızda 4 adet çocuk oyun alanı ve 4 adet de fitness alanı oluşturduk. 1 adet basketbol sahası ve 1 adet de futbol sahası yaptığımız parkımızda çocuk oyun grubu, kent mobilyaları, fitness aletleri ve yaşlı ve engellilerin kullanıma uygun fitness aletlerinin montajlarını gerçekleştirdik. Yenilenmiş haliyle modern bir görünüme kavuşan Kandemir Sokak Parkımız, tüm mahalle sakinlerimiz ve kentimiz için hayırlı olsun” dedi.

MERT 1 VE BAYGIN SOKAK PARKLARIMIZI DA YENİLEDİK

Kızılpınar Atatürk Mahallesi Baygın Sokak’ta bulunan parkımızda da yenileme çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Başkanımız Vahap Akay, “Yaklaşık 2 bin 600 metrekarelik alanda kazı ve dolgu işleri, beton parke taş döşeme kaplamalı meydan ve bağlantı yolları, beton bordür işleri ve beton işlerini tamamladık. Bitkisel peyzaj çalışmaları, otomatik sulama sistemi kurulumu, aydınlatma çalışmalarının ardından parkımızda, 2 adet çocuk oyun alanı, 1 adet de fitness alanı oluşturduk. 1 adet basketbol sahası yaptığımız parkımızı, çocuk oyun grubu, kent mobilyaları, fitness aletleri ve yaşlı ve engellilerin kullanıma uygun fitness aletlerinin montajlarının ardından mahalle sakinlerimizin ve çocuklarımızın hizmetine açtık” ifadelerini kullandı.

Kızılpınar Atatürk Mahallesi Mert 1 Sokak’ta yaklaşık bin 100 metrekarelik alan üzerinde bulunan parkta da yenileme çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Kazı ve dolgu işleri, beton parke taş döşeme kaplamalı meydan ve bağlantı yolları, beton bordür işleri ve beton işlerini tamamladık. Bitkisel peyzaj çalışmaları, otomatik sulama sistemi kurulumu ve aydınlatma çalışmalarının ardından parkımızda, 1 adet çocuk oyun alanı, 2 adet de fitness alanı oluşturduk. 1 adet basketbol sahası yaptığımız parkımızda çocuk oyun grubu, kent mobilyaları, fitness aletleri ve yaşlı ve engellilerin kullanıma uygun fitness aletlerinin montajlarını gerçekleştirdik ve parkımızı yeni hali ile vatandaşlarımızın kullanımına kazandırdık” açıklamalarında bulundu.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Saray Belediyesi toplu sünnet şöleni kayıtları devam ediyorÖnceki Haber

Saray Belediyesi toplu sünnet şöleni kay...

TREDAŞ, ÖĞRENCİLERE ENERJİ TASARRUFUNU ANLATTISonraki Haber

TREDAŞ, ÖĞRENCİLERE ENERJİ TASARRUFUNU A...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar