Reklamı Geç
müge
282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3387
EURO35.1808
ALTIN2243.8

Keşan’da 13 bin 221 öğrenci karne aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Keşan’da 13 bin 221 öğrenci karne aldı
Abone ol
Keşan’da 13 bin 221 öğrenci karne aldı

EDİRNE’nin Keşan ilçesinde 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 1’inci Dönemi sona ererken, şehirde 68 resmi ve özel eğitim kurumunda 13 bin 221 öğrenci karne aldı.

Karne töreni ilk olarak Keşan Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi. Saat 09.30’da başlayan programa, Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Vekili Başkomiser Deniz Eriş, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Törende, özel eğitim öğrencilerine protokol üyeleri tarafından karne ve hediyeleri verildi. Öte yandan merkezde Kaymakam Yılmaz ve Belediye Başkanı Helvacıoğlu, hedef tahtasına ok atarak, okçuluk sporuyla ilgili farkındalık yarattı. Helvacıoğlu, yaptığı açıklamada, “Gazi Özel Eğitim Okulu’nun karne törenine katılım sağlayarak, özel öğrencilerimiz ile karne sevincini yaşadık, okçuluk sporunda farkındalık yarattık. Okul idarecileri ile öğretmenler, öğrencilere karnelerini vererek, velilerimizin sevinçlerine ortak olduk, başarılar diledik. Özel çocuklarımızın çok özel başarıları gerçekten takdire şayan” dedi. Karne töreni sonunda katılımcılara belediye tarafından çorba ikram edildi.

Protokol üyeleri daha sonra Dr. Ali İhsan Çuhacı İlkokulu’na geçerek, karne dağıtım törenine katıldı. Öğrenciler tarafından Kaymakam Yılmaz ve Belediye Başkanı Helvacıoğlu’na öğrenciler tarafından çiçek takdim edildi. Protokol, daha sonra 1. sınıf öğrencilerinin karnelerini dağıtarak, öğretmenler ile idarecileri tebrik etti ve öğrencilerin güzel bir tatil geçirmesi temennisinde bulundu. Helvacıoğlu, bir açıklama yaparak, “2021-2022 eğitim ve öğretim yılının ilk dönemini tamamlayarak karne heyecanı yaşayan geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimizi ve onların başarılarında büyük emeği olan kıymetli eğitimcilerimizi tebrik ediyor, sağlıklı, mutlu, güzel bir tatil geçirmelerini diliyorum” diye konuştu.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Edirne’de 55 bin 252 öğrenci karne heyecanı yaşadıÖnceki Haber

Edirne’de 55 bin 252 öğrenci karne heyec...

Tekirdağ’da 200 bin 396 öğrenci karne aldıSonraki Haber

Tekirdağ’da 200 bin 396 öğrenci karne al...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar