282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3448
EURO35.0986
ALTIN2306.9

Keşan’da, Amatör Spor Haftası etkinlikleri başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Keşan’da, Amatör Spor Haftası etkinlikleri başladı
Abone ol
Keşan’da, Amatör Spor Haftası etkinlikleri başladı

Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE’nin Keşan ilçesinde 3-9 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri kortej yürüyüşü ile başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından her yıl ortaklaşa düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Keşan’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde kortej yürüyüşü düzenlendi. Keşan Kent Müzesi önünde oluşturulan kortej Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Vedat Çimen ve sporcuların katılımıyla Belediye Bandosu eşliğinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüdü. Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde yapılan tören ise anıta çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı.

Haftayla ilgili konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Vedat Çimen, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızca planlanan 03-09 ekim 2022 tarihleri arasındaki Amatör Spor Haftası nedeniyle, bizlerde ilçe olarak bu haftayı halkımızın ve siz gençlerimizin düzenli fiziksel aktivitelere alışkanlık kazanmanız, spor merkezlerimize kayıt yaptırmanız, spora yeni başlayan çocuklarımıza müsabaka tecrübesi kazanmaları, topyekun spor bilinci ve kültürünün oluşturulması için ilçemizdeki çeşitli spor tesislerimizde faaliyetler ve etkinlikler hazırladık. Keşan ilçemiz olarak spor tesislerinde Türkiye ortalamasının çok çok üzerinde olmamızdan dolayı çok şanslı, mutlu ve yarınlar için daha da umutlu durumdayız” dedi.

Etkinlik, Ali Kale ve Kardeşleri İlkokulu Halk Dansları Topluluğu’nun gösterisi ile son buldu.(DHA)


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Edirne’de Amatör Spor Haftası açılışı yapıldıÖnceki Haber

Edirne’de Amatör Spor Haftası açılışı ya...

Edirne’de emniyetin sosyal tesisleri girişinde şüpheli çanta alarmı: 2 gözaltıSonraki Haber

Edirne’de emniyetin sosyal tesisleri gir...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar