282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.2234
EURO34.9331
ALTIN2444.4

Keşan’da sünnet şöleni gerçekleştirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Keşan’da sünnet şöleni gerçekleştirildi
Abone ol
Keşan’da sünnet şöleni gerçekleştirildi

Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE’de, Keşan ilçe Belediyesi 46 çocuk için sünnet şöleni düzenledi.

Sünnet şöleni nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda oluşturulan kortej Keşan Belediyesi Eğlence Bandosu eşliğinde Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’ne yürüdü. Şölene, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, AK Parti İl Başkanı Belgin İba, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılıç, MHP İlçe Başkanı Adnan İnan, daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Sünnet şöleninde konuşan Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Belediyesi olarak Keşanlıların hizmetinde olduklarını belirterek, “Keşanlıyı mutlu etmek, hayatlara dokunmak adına gönül belediyeciliğini önemsiyoruz. Biliyoruz ki bir şehirde çocuklar mutluysa ve gülüyorsa eminiz ki şehir de gülüyor demektir. Bu sebeple Keşan’ın çocuklarına tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bunu da çocuklarımızın geleceği, memleketimizin geleceği için yapıyoruz. Çocuklarımızın yarınları için çalışmaya devam edeceğiz. Biliyorsunuz, sünnet bizim inancımızda, geleneğimizde çok önemlidir. Kuran’da ‘Çocuklar, dünya hayatının süsüdür’ buyruluyor. Hz. Peygamber çocukları ‘ciğer pare’ olarak niteliyor. Bugün, Hz. İbrahim’den ve peygamber efendimizden kalan bir mirası yerine getiriyoruz. Bugün düğünümüz var, bugün şölenimiz var” dedi.

Daha sonra söz alan Belgin İba ise çocukların gözlerindeki heyecana ve mutluluğa tanık olduklarını ifade ederek, “Bu mutluluğu onlara yaşatan ve bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Evlatlarımız 1 ay önce sünnet oldu. Şimdi eğlenme zamanları. Belediye başkanımız idareciliğin sadece yol yapmaktan, su getirmekten ibaret olmadığını, sosyal belediyeciliğin ne olduğunu gösterdi. Başkanımıza ve ekibine bu güzel organizasyon için çok teşekkür ediyoruz. Belediyeciliğin aslında insana dokunmak olduğunu gösterdiler” diye konuştu.

Fatma Aksal ise hizmetin yerelden başladığını dile getirerek, “Sayın Cumhurbaşkanımız, İstanbul büyükşehir belediye başkanı olduğunda İstanbul’da temel ihtiyaçlar bile karşılanmıyordu. Ama artık bizim için belediyecilik, sadece hizmet belediyeciliği değil. Birileri temel belediyecilik ihtiyaçları olan yol, kaldırım ve altyapıyı yapmazken, hala heykel belediyeciliğindeyken biz hizmet belediyeciliğini tamamladık, artık gönül belediyeciliği yapıyoruz. Belediyeler doğumdan ölüme kadar vatandaşın derdiyle dertlenen, sevinciyle sevinen kurumlardır. Biz Keşan’da AK Parti belediyesiyle vatandaşlarımızın en üzgün olduğu günlerde de en mutlu olduğu günlerde de yanındayız. Tüm çocuklarımıza geçmiş olsun diliyorum. Allah nice cemiyetlerini göstersin” ifadelerini kulandı.  

Konuşmaların ardından çocuklara belediye tarafından alınan hediyeler protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Şölende çocuklar, Şarkıcı Elmas ve Mert Işıldak orkestrasının seslendirdiği şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlendi. Şölen, müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.(DHA)


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Marmaraereğlisi’nde çok amaçlı balıkçı barınağı projesi hayata geçiyorÖnceki Haber

Marmaraereğlisi’nde çok amaçlı balıkçı b...

Edirne Sarayı kazı çalışmalarında patlamamış top mermisi bulunduSonraki Haber

Edirne Sarayı kazı çalışmalarında patlam...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar