282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5671
EURO34.8565
ALTIN2434.1

KEŞANIN TÜRKİYE ORTALAMASININ ÜSTÜNDE POTANSİYELİ VAR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Keşan Belediyesi Başkanı Mustafa Helvacıoğlu Keşan’daki çalışmalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Keşan Belediyesi başkanı Mustafa Helvacıoğlu Keşan’a vizyon bir çalışma ile yola çıktığını belirterek” Keşan’ının Trakya ‘ya önder, örnek Türkiyeye’de örnek bir ilçe olacağını 5 yılın sonunda Keşan’ının bir yaşam kalitesi olarak bir tur atlatacağımızı lig atlatacağımızın iddiaları içindeyiz. Keşan dört yol ağızında yok yok. Keşan Birince viteste giden bir araba gibi oysa Keşan’ınTürkiye ortalamasının üstünde potansiyeli var. Turizmden, tarıma, enerjiden suya yabancı kapılarımıza çanak kelemizin yalınlığı Tekirdağ’ımızın limanı kaşanın vizyonel projeleriyle önümüzdeki günlerde Keşan’ın adını her yerde daha çok duyacağımız bir potansiyeli var” dedi

VİZYONEL BİR ÇALIŞMAYLA ORTAYA KOYAN BİR İRADE KOYDUK

Keşan’a sadece Belediyecilik olarak çıkmadığını ifade eden Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu “Yeni nesil Belediyeciliğinin adında, iletişim kültürel gelişim istisnam kaynaklı gelişim sanayisiyle insan kaynağıyla deniziyle ormanıyla tarımıyla yeni planlarla vizyon el bir çalışmayla ortaya koyan bir irade koyduk ”dedi.

HAMZADERE BARAJININ BİTMESİYLE ÖNÜMÜZDEKİ SÜRECİ PEKİŞTİRECEĞİZ

Keşan’ın birlik beraberlik içinde olduğunu ifade eden belediye başkanı Helvacıoğlu “Kaymakamıyla valisiyle, vekiliyle, başkanıyla, ticaret odasıyla borsasıyla esnaf odalarıyla olağan üstü birlik beraberlik içinde bu dinamik ekiple bizler Allah’ın izniyle önümüzdeki süreçte dijital bir şehir adına eğitim, sağlık deniz turizmi, Saroz körfezi, orman yapısı organize sanayi bölgesi, hayvancılıkla ilgili, hamzadere barajının bitmesiyle önümüzdeki süreci pekiştireceğiz “dedi

Sadece Cumhur ittifakının desteğiyle olmadığını ifade eden Helvacıoğlu “ Sayın cumhurbaşkanımın sahsımı onaylamasıyla, cumhur ittifakının desteğiyle sadece cumhur ittifakının desteğiyle kazancımız olmadı. Biz chpdostlarımızla iyi parti dostlarımızla cumhur ittifakına destek bulduk”. dedi.

 

Bizim enerjimizi aşağıya çeken nedenler var diye Belediye Başkanı Helvacıoğlu” Bizim hükümet kanadımızdan Ankara kanadımızdan Bizim halk tarafımızdan hiçbir engelimiz yok. Projelerimiz hazır fakat karar verici biz değiliz. Bir dahaki döneme yeniden aday olmamız halinde ben vatandaşıma diyeceğim ki meclisinide bakanının tarafında seç, gelişim istiyorsan ilerlemek istiyorsan kaynakları kullanmak istiyorsan meclisinle başkanını taraf kıl sevgili halkım diyeceğim “dedi.

ONBEŞ MİLYONLUK SPOR YATIRIMIMIZ VAR

Son 30 yılda yapılmayanları yapmak için yollara çıktığını ifade eden Belediye Başkanı Helvacıoğlu “ Son 30 yılda yapılmayanları yapmak için yollara çıktık. Ankara ‘da arkamızda yarında ihalesini yapacağımız on beş milyonluk spor yatırımları yapacağız her türlü desteği cumhurbaşkanımızın bakanlarımızın desteğiyle Keşan takım elbise giyecek ”dedi.

CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIMIZIN SÖZÜNÜ VERDİK

Keşan halkına Canla başla çalışacaklarının sözünü verdiğini ifade eden Belediye Başkanı Helvacıoğlu” Biz canımızdan işimizden çocuğumuzdan daha çok canla başla Keşan için çalışacağımızın sözünü verdik bunun sözünüzde yerine getiriyoruz. Trakya’nın gözde noktaları kaşansa birlik beraberlikle başardığımızın yansımasıdır. ”dedi.

HEPİMİZE GÖREV DÜŞÜYOR

Keşan halkının dört raptiyede görev verdi diyen Belediye başkanı Helvacıoğlu “Keşan halkı dört partiye de görev verdi. O zaman hepimize görev düşüyor. Meclise bir tane proje getirmediler. Keşan’a zar veriyorsunuz Helvacıoğluna değil. Keşan’da yaşıyorsak Keşan’ı ileriye götürecek projelerle birlikte yapalım “dedi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağ’ın Su İhtiyacını Çözecek İnecik Barajları İçin İhaleye ÇıkılıyorÖnceki Haber

Tekirdağ’ın Su İhtiyacını Çözecek İnecik...

TÜ’nün gazetesi ”Trakya Kampüs” geri dönüşümlü kağıda basıldıSonraki Haber

TÜ’nün gazetesi ”Trakya Kampüs” geri dön...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar