282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5949
EURO34.8273
ALTIN2511.1

Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi ilk mezunlarını verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi ilk mezunlarını verdi
Abone ol
Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi ilk mezunlarını verdi

 KIRKLARELİ Üniversitesi, Hukuk Fakültesi ilk mezunlarını verdi.

Kırklareli Üniversitesi Binası Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen mezuniyet töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür,”Kurulduğu 2016 yılından itibaren gelişimini hızla sürdüren Hukuk Fakültesi, bünyesinde yer alan 21 anabilim dalında; 19 öğretim üyesi, 19 araştırma görevlisi, 7 idari personel ve 518 öğrencisi ile eğitim-öğretim faaliyetine devam etmektedir” dedi. Mezunlara seslenen Şengörür, ”Kendinizi geliştirmekten, kendinizle yarışmaktan asla vazgeçmeyin. Hayata güvenle, ilkeli ve istekli biçimde katıldığınızı ve mesleğinizi sorumluluk bilinciyle en iyi şekilde yaptığınızı görmek, bizler için en büyük ödül olacaktır. Her zaman hatıramızda ve gönlümüzde olacaksınız” dedi. 

Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Mithat Güneş de konuşmasında, ”Hukuk Fakültesi olarak Kırklareli Üniversitesi’nin misyonuna uygun olarak genç, dinamik ve alanında tecrübeli bir akademik kadro ile yaratıcı, sorgulayıcı, araştırıcı ve kendini işine adamış, vicdanı ve aklı hür, yetkin ve özgüvenli hukukçular yetiştirmek hedefiyle var gücümüzle çalışmaktayız. İlgili, yetkin, gerekli bilimsel bilgi ve becerileri kazanmış, toplumun değerlerine saygılı hukukçular yetiştirmek için elimizden geleni yaptık” diye konuştu.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere plaketleri takdim edildi. Birincilik derecesiyle mezun olan Hüseyin Türkmen, plaketini Rektör Prof. Dr. Şengörür’ün  elinden aldı. Plaket takdiminin akabinde mezuniyet kütüğüne isim çakıldı. Tören, mezun olan öğrencilere temsili diplomalarının verilmesinin ardından kep atılmasıyla sona erdi.(DHA)


 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esra’nın gelinlik hayali doğum gününde gerçekleştiÖnceki Haber

Esra’nın gelinlik hayali doğum gününde g...

Edirne'de beklenen sağanak etkili olduSonraki Haber

Edirne'de beklenen sağanak etkili oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar