282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.6283
EURO35.363
ALTIN2501.7

Kırklareli’de kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 3 kişi yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kırklareli’de kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 3 kişi yakalandı
Abone ol
Kırklareli’de kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 3 kişi yakalandı

Vahit İŞBAŞARAN / KIRKLARELİ, (DHA)- KIRKLARELİ’’de jandarmanın yaptığı operasyonlarda aralarında cinayetten hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişinin olduğu 3 kişi yakalandı.

Kırklareli İl ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Babaeski, Lüleburgaz ve Vize ilçelerine bağlı beldelerde çeşitli suçlardan kesinleşmiş cezası bulunan toplam 3 kişi yakaladı. Ekiplerin, Babaeski ilçesine bağlı Büyükmandıra beldesinde yaptığı operasyonda ’kasten öldürme’ suçundan kesinleşmiş 10 yıl cezası bulunan 1 kişi, Lüleburgaz ilçesine bağlı Büyükkarıştıran Beldesi’nde ise ’yağma’ suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş cezası bulunan 1 kişi, Vize ilçesi Kıyıköy Beldesi’nde ise ’tedbir kararını bozmak’ suçundan kesinleşmiş 20 gün hapis cezası bulunan 1 kişi olmak üzere toplam 3 kişi ele yakalandı. 3 kişi çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

OKUL ÇEVRESİ, SERVİS ARAÇLARI VE TAKSİLER DENETLENDİ
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kentte çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik okul çevreleri ile servis araçları ve taksilere yönelik de denetim yaptı. Denetimlerde bin 286 kişi, 339 araç ve 42 servis sorgulandı. Denetimlerde 2 okul servis aracına toplam 628 lira idari para cezası uygulandı. 

7 BİN 800 MAKARON FİLTRESİ ELE GEÇİRİLDİ
Söz konusu uygulamalarla koordineli olarak 4773 sayılı Tütün ve Tütün Mamülleri ve Alkol Piyasası Hakkındaki Kanun kapsamında, Lüleburgaz ilçesi Ahmetbey Beldesi’nde ise tütün ve tütün mamülleri sattığı tespit edilen 2 işletmede de arama yapıldı. Yapılan aramalarda 7 bin 800 adet makaron filtresi, 3 bin adet bandrolsüz makaron, 10 kilo kıyılmış tütün, 2 adet makaron sarma makinesi ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şahıs hakkında adli ve 17 bin 399 lira idari işlem yapıldı. 


 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Balıkçıların yüzünü lüfer ve istavrit güldürdüÖnceki Haber

Balıkçıların yüzünü lüfer ve istavrit gü...

Çorlu’da 12 kişinin öldüğü sahte içkide tutuklu sayısı 4’e düştüSonraki Haber

Çorlu’da 12 kişinin öldüğü sahte içkide...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar