282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.586
EURO34.8048
ALTIN2489.5

KIZILPINAR YENİ YAŞAM ALANLARINA KAVUŞTU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KIZILPINAR YENİ YAŞAM ALANLARINA KAVUŞTU
Abone ol
Kızılpınar Atatürk, Kızılpınar Namık Kemal ve Kızılpınar Gültepe Mahallelerinde yapımı tamamlanan yeni yaşam alanları, vatandaşlarımızın kullanımına açıldı.

FSM PARKI REVİZE EDİLDİ

Kızılpınar Atatürk Mahallesi Milli Sokak’ta 3 bin 780 metrekarelik alanda bulunan Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda yenileme çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Kızılpınar genelinde altyapı ve yol çalışmalarını tamamladıktan sonra söz verdiğimiz gibi üst yapı çalışmalarına başladık. Kızılpınar Atatürk Mahallesi Milli Sokak üzerinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Parkı, uzun süredir atıl durumdaydı. Parkımızı baştan aşağı yenileyerek Kızılpınar Atatürk Mahallesi sakinlerinin ve çocuklarımızın kullanımına açtık” dedi.

FSM Parkı’nın toplam 3 bin 780 metrekare alana sahip olduğunu kaydeden Başkanımız Vahap Akay, “Çalışmalar kapsamında Fatih Sultan Mehmet Parkı’mızın içerisine bir adet mini basketbol sahası ve bir adet futbol sahası yaptık. Oturma alanları, yürüyüş alanları, koşu yolu, çocuk oyun alanları ve fitness alanı oluşturduk” ifadelerini kullandı.

AYDIN SOKAK’IN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Kızılpınar Gültepe Mahallesi Aydın Sokak’ta ise yeni bir yaşam alanı oluşturulduğunu kaydeden Başkanımız Vahap Akay, “Aydın Sokak’ta bulunan 6 bin 315 metrekarelik yeşil alanda park yapım çalışmaları da sona erdi. İçerisinde spor alanları, yürüyüş alanları, çocuk oyun grupları, dinlenme alanları ve fitness gruplarının yer aldığı parkımızı da Kızılpınar Gültepe Mahallesi sakinlerimizin hizmetine açtık. Buradaki 6 bin 315 metrekarelik yeşil alanın 4 bin 179 metrekarelik kısmında park ve yeşil alan, kalan 2 bin 136 metrekarelik alanda da Çerkezköy Belediyesi olarak çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları gerçekleştirdik” diye konuştu.

HAYIRLI OLSUN

Son olarak Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi’nde 51. Sokak’ta da park yapım çalışmalarının sona erdiğini sözlerine ekleyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi 51. Sokak’ta bulunan 4 bin 95 metrekarelik alanda da yeni park yapımını tamamladık. Buradaki parkımızda futbol sahası, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, fitness alanı, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, peyzaj düzenlemeleri yapıldı. 51. Sokak’taki parkımızı Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi sakinlerimizin kullanımına açtık. Tüm vatandaşlarımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum” açıklamalarında bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇORLU'DA CESET MÜZESİ İSTEMİYORUZ! AV CİNAYETTİRÖnceki Haber

ÇORLU'DA CESET MÜZESİ İSTEMİYORUZ! AV C...

KIZILPINAR HALK KÜTÜPHANESİ HİZMETE AÇILDISonraki Haber

KIZILPINAR HALK KÜTÜPHANESİ HİZMETE AÇIL...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar