282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.4068
EURO34.803
ALTIN2403.4

Korona Virüs Oda Ne Kimin Umrunda?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Korona Virüs Oda Ne Kimin Umrunda?
Abone ol
Geçtiğimiz Cuma günü İçişleri Bakanlığı tarafından 2 günlük sokağa çıkma yasağının ardından vatandaşlar korona virüsü unuttu, 7’den 77’ye herkes sokağa döküldü.

Çorlu’da iki günlük sokağa çıkma yasağından sonra Pazartesi günü (dün) Çorlu merkezi eski günlerde olduğu gibi yine kalabalıktı. Korona virüs nedeniyle sosyal mesafeler hiçe sayıldı, işi olan olmayan sokaklara döküldü. İki günlük sokağa çıkma yasağından sonra Çorlu’da trafik yoğunlu da oluştu. Özellikle Atatürk Meydanı ve PTT arasında araçlar adım adım ilerleyebildi. 

ARAÇLAR ADIM ADIM İLERLEYEBİLDİ 

İçişleri Bakanlığı 30 büyükşehirde ve Zonguldak ilinde hafta sonunu kapsayan iki gün sokağa çıkma yasağı uyguladı. Yasağın bitmesiyle birlikte vatandaşlar sokağa döküldü. Çorlu Atatürk Meydanı’ndan PTT binasının olduğu güzergahta araçlar adım adım ilerleyebildi. Sokağa çıkma yasağından sonra havanında güzel olmasıyla birlikte vatandaşlar evlerinde kalmadı, çoğu vatandaş dışarı çıktı. 

SOSYAL MESAFELER HİÇE SAYILDI 

Çorlu’da sokağa çıkan vatandaşlar sosyal mesafeleri hiçe saydı. Çarşı Merkezi’nde vatandaşlar bir metreden fazla olması gereken sosyal mesafeleri dikkate almayarak korona virüsü unuttu. Korona virüs nedeniyle sürekli yetkililer sosyal mesafe temas, konusunda vatandaşları uyarırken vatandaşlar havanın da güzel olmasıyla birlikte kuralları hiçe saydı. 

BANKA ÖNLERİNDE YİNE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU 

Sokağa çıkma yasağından sonra kendini sokağa atan vatandaşlar korona virüs tedbirlerini umursamadı. Banka önleri yine çok yoğun bir gün yaşadı. Bankada işi olan vatandaşlar bankaların önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Kimi banka önünde sosyal mesafe dikkate alınırken kimi yerde sosyal mesafeler dikkate alınmadığı görüldü. Zabıta ve polis ekipleri sesli anonslarla yine vatandaşları uyardı. 

YASAK KAPSAMINDA OLANLARDA SOKAKLARDAYDI 

11 Mart tarihinde Türkiye’de ilk vakanın görülmesiyle başlayan korona virüs nedeniyle Çorlu hiç olmadığı kadar kalabalık bir gün geçirdi. Bir aylık sürede hiç böyle bir kalabalık olmazken sokağa çıkma yasağından sonra Çorlu kalabalık bir gün geçirdi. Çorlu Çarşı Merkezi’nde kimi aileleri çocuklarıyla birlikte çıkarken kimi yaşlı vatandaşlarda sokağa çıkma yasağını umursamayarak kendilerini sokağa attı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Marmaraereğlisi Belediyesinden Virüse Karşı Psikolojik DestekÖnceki Haber

Marmaraereğlisi Belediyesinden Virüse Ka...

Marmaraereğlisi Belediyesi’nden Hijyen DenetimiSonraki Haber

Marmaraereğlisi Belediyesi’nden Hijyen D...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar