282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Kozuva: ÇEF, ticaretin kalbinin attığı nokta haline geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kozuva: ÇEF, ticaretin kalbinin attığı nokta haline geldi
Abone ol
Kozuva: ÇEF, ticaretin kalbinin attığı nokta haline geldi

 

Onur KAYA/ÇERKEZKÖY(Tekirdağ), (DHA)- TEKİRDAĞ Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, 18-20 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nın Trakya’nın ilk ve tek endüstriyel fuarı olma özelliğini taşıdığını belirterek, ”Çerkezköy Endüstriyel Fuarı (ÇEF), ticaretin kalbinin attığı nokta haline gelmiştir. Bu yıl fuarımıza ilgi bizlerin gurur kaynağı olmuştur” dedi. 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nın bu yıl 18-20 Eylül tarihleri arasında 6’ıncısı gerçekleştirdiklerini söyledi.  Kozuva, ”2013 yılında Ticaret ve Sanayi Odası’nın kapısından içeri girdiğimizde yapılmayanı yapma hedefiyle; odamıza ve üyelerimize ilkleri yaşatmak hayalini taşıyorduk. Ne mutlu bize ki geldiğimiz bu noktada hayallerimizi başarmış olmanın mutluluğunu da yaşıyoruz. Hizmet kalitesi ile 5 yıldızlı akredite odalar arasında yer alan bir Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası oluşturduk. Odamızı daha da ileriye götürdük ve bunu tüm üyelerimizle başardık” dedi.


Çerkezköy’e fuar kültürünü kazandırdıklarını ifade eden Kozuva, ”2017 yılında ilkini gerçekleştirdiğimiz Çerkezköy Endüstriyel Fuarı, hala Trakya’mızın ilk ve tek endüstriyel fuarı olma özelliğini taşımaktadır. Geçen 6 yılda bu özelliği koruyor olması dahi ne kadar büyük öneme ve zorluğa sahip bir işi başardığımızın göstergesidir. Fuarımızın her sene gelişerek ve büyüyerek daha büyük kitlelere hitap eden bir duruma gelmiş olması bizlerin en büyük mutluluğudur. Bu yıl fuarımıza ilgi bizlerin gurur kaynağı olmuştur. 129 katılımcı firmamızın yer aldığı fuarda, yedekte, katılımcılarımızın yarısı kadar firmamız daha sıra bekliyordu. Maalesef stant alanımız kalmadığı için kendilerine yer veremedik. Ayrıca katılımcılarımızın yaklaşık yüzde 90’ının yeni ticari anlaşmalar sağlamıştır” diye konuştu.

Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nın ticaretin kalbinin attığı nokta haline geldiğini söyleyen Kozuva, ”3 gün, 129 firma, binlerce ziyaretçi ve ilk edindiğimiz bilgilerden yola çıkarak baktığımızda, rahatlıkla söyleyebilirim ki firmalarımıza yüzlerce yeni ticari anlaşmanın imzalanmasına vesile olmak bizlere en büyük mutluluğu veren noktadır. Fuarımızın, katılan ve ziyaret eden herkese bol kazançlar sağlamasını dilerim. Bu vesileyle başta fuarımızın açılışına katılarak bizlere verdiği önemi bir kere daha gösteren Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Şentop olmak üzere, değerli protokolümüze, fuarımıza katılan, ziyaret eden, destek veren herkese en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. (DHA)
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Namık Kemal Üniversitesi’nde kaliteli elbise kumaşı için ’özel koyun sürüsü’ oluşturulduÖnceki Haber

Namık Kemal Üniversitesi’nde kaliteli el...

Tekirdağ’da çevreyi kirleten tesislere 24 milyon 708 bin lira cezaSonraki Haber

Tekirdağ’da çevreyi kirleten tesislere 2...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar