282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.6992
EURO35.0395
ALTIN2334.1

KTSO Başkanları Ilık ile Özsan, “Çanakkale Teknopark Facebook Bölgesel Topluluk Merkezi Protokolü İmza Töreni”ne katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KTSO Başkanları Ilık ile Özsan, “Çanakkale Teknopark Facebook Bölgesel Topluluk Merkezi Protokolü İmza Töreni”ne katıldı
Abone ol
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş’ın katılımıyla gerçekleştirilen “Çanakkale Teknopark Facebook Bölgesel Topluluk Merkezi Protokolü İmza Töreni”ne katıldı.

Çanakkale Teknopark Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen “Facebook Bölgesel Topluluk Merkezi (Facebook İstasyon) Protokolü İmza Töreni”nde; Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay, Facebook Türkiye Kamu Politikaları Direktörü  Çağatay Pekyörür, Habitat Derneği Başkanı Sezai Hazır, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı  Kaya Üzen,  Genç Girişimciler Başkanı Orçun Oktay  birer konuşma yaptı.    

Yapılan konuşmaların ardından “Çanakkale Teknopark Facebook Bölgesel Topluluk Merkezi Protokolü” Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat,  Habitat Derneği Başkanı Sezai Hazır, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı  Kaya Üzen tarafından imzalandı.  

* KTSO Başkanı Soner Ilık; “Çanakkale Facebook İstasyonu, Networking Etkinlikleri’ne ev sahipliği yapacak”

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık hizmete açılan “Çanakkale Teknopark Facebook Bölgesel Topluluk Merkezi”nin; üniversite, öğrenci, özel sektör, yerel yönetimler ve kamuyu bir araya getiren networking etkinliklerine ev sahipliği yapacağını ifade ederek; “Facebook İstasyonu’nun uydu merkezinin Türkiye’nin en önemli ekonomik merkezlerinden biri olan Çanakkale’de açılması, kentin girişimcilik potansiyelini güçlendirerek, Çanakkale girişimcilik ekosistemindeki aktörler arasındaki bağlantıyı ve ekosistemin İstanbul, Ankara ve yurtdışı ile bağlantılarını güçlendirecek. “Çanakkale Facebook İstasyonu”nda; Eğitim, Ortak Çalışma Alanı ve Ön Kuluçka olmak üzere üç ana fonksiyonun aktif olarak işletilmesi planlanmakta, bu merkezler, yerelde üniversite, öğrenci, özel sektör, yerel yönetimler ve kamuyu bir araya getiren Networking Etkinlikleri’ne ev sahipliği yapacak. Hizmete giren “Çanakkale Facebook İstasyonu” Çanakkalelilere hayırlı olsun” dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene Velimeşespor 0 – 2 AfjetAfyonsporÖnceki Haber

Ergene Velimeşespor 0 – 2 AfjetAfyonspor

Zabıta ekipleri karantinadaki vatandaşların yardımına koşuyorSonraki Haber

Zabıta ekipleri karantinadaki vatandaşla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar