282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

Küçükçetin Sevdamız Ergene Dedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Küçükçetin Sevdamız Ergene Dedi
Abone ol
Sevdamız Ergene Grubu, Bora Küçükçetin'in ev sahipliğinde 5 çayında buluştu.

Yiyecek ve içecek ikramının  ardından Bora Küçükçetin, grubun faaliyetleri ve önümüzdeki günlerde hayata geçirecekleri sosyal sorumluluk projeleri ile toplumsal farkındalık oluşturmak adına yapacakları aktiviteler hakkında bilgi verdi.
Yaklaşan 4 Ekim  Dünya Hayvanlarını Koruma Günü sebebiyle sokak hayvanlarının beslenmesi,   çocuklarda hayvan sevgisi ve sorumluluk bilincinin gelişmesi adına mama ve su kabı dağıtımı yapacaklarını duyurdu. 

Konuşmasında çevre temizliğine vurgu yapan Küçükçetin, önümüzdeki günlerde pilot olarak seçilecek bir alanda grup üyeleri tarafından temizlik yapılarak farkındalık oluşturmak istediklerini ifade etti. 
SMA Tip-1 Hastası Güney Bebek için desteklerinin devam edeceğini belirten Küçükçetin, grup üyelerinden de bu konuda yardım ve destek istedi. 

100.yılda 100 kişiyle 100 karanfil... 
Cumhuriyetin kuruluşunun 100.yıl dönümü olan 29 Ekim'de grup üyelerinden 100 kişiyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi huzuruna çıkıp, saygı ve şükran duygularını ifade etmek için sembolik olarak 100 adet karanfil bırakacaklarını açıklaması grup üyeleri tarafından alkışlarla karşılandı. 
Çektirilen aile fotoğrafı ile toplantı son buldu. 
"SEVDAMIZ ERGENE" GRUBU'NUN AMACI NEDİR? 
2015 yılında Bora Küçükçetin tarafından facebook grubu olarak kurulmuş ve sosyal medya platformundan sahaya inmiştir. Grup facebook sayfasında amacını "Ergene'de yaşamak ve Ergene'yi yaşatmak adına bölge, din, dil, ırk ve ideolojik farklılıklarımızı, cinsiyet ayırımı olmaksızın “ORTAK SORUNLARIMIZIN” potasında eriterek, Ergene'li olmak hissiyat ve bilincinde Ergene'liye yakışır saygı ve hoşgörü kültürünü geliştirmek, Ergeneli’nin haklarını bilmesi öğrenmesi ve gerektiğinde hep birlikte savunması adına iletişimde olmak!  Ergene'yi bir kent yapmak adına neler gerekli neler istiyoruz neler düşünüyoruz? Şikayet ve önerilerimiz nedir? paylaşmak, öncelikle Ergene'de yaşanan çevre katliamına tek ses tek yürek olarak artık dur demek! Doğaya ve kırsal kesime sahip çıkmak! En doğal yaşam hakkımız olan temiz hava, temiz su, temiz bir çevre için birlikte mücadele etmek, biz yetişkinler kendimizden geçtik çocuklarımız için, gelecek nesiller için güzel yaşanabilir kültürel sanatsal ve sportif etkinliklerin var olduğu, kaliteli eğitim veren okullara sahip, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutacak aktiviteleri olan, modern çarşıları, yaşam alanları, meydanları, parkları, ağaçları olan gökyüzünün masmavi, yaşam alanının yemyeşil olduğu ENGELSİZ BİR KENT, örnek bir ilçe istiyor örnek bir ilçede yaşamak istiyoruz! Şimdi sorarım sizlere çok şey mi istiyoruz? " İfadeleriyle açıklıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Edirne’de iki TIR çarpıştı: 1 ölüÖnceki Haber

Edirne’de iki TIR çarpıştı: 1 ölü

Edirne’de hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 6 yaralıSonraki Haber

Edirne’de hafif ticari araç ile otomobil...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar