282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3788
EURO35.0468
ALTIN2325.8

Kurban Satış Yeri İçin Kayıtlar Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kurban Satış Yeri İçin Kayıtlar Başladı
Abone ol
Çorlu Belediyesi tarafından Kurban Satış Yeri’nde satış yapmak isteyen işletme ve hayvan sahipleri için kayıt başvuruları başladı. Başvurular büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için 4 ayrı zaman diliminde gerçekleştirilecek.

Çorlu ve çevresinde yaşayan büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiricilerine Kurban Bayramı öncesinde kolaylık sağlamak ve hazırlıklarını tamamlayabilmeleri için fırsat sunmak amacıyla her yıl kurulan Kurban Satış Yerikayıt başvuruları başladı.

Hayvan yetiştiricilerinin büyükbaş kurbanlık hayvanlarını sağlık koşullarına uygun, belediyemizce belirlenmiş ve sürekli denetlenecek olan alanda satışa çıkarabilmeleri için Çorlu ve Tekirdağ'a kayıtlı işletme ve hayvan sahipleri 01-14 Haziran 2022, Tekirdağ ili dışında kayıtlı işletme ve hayvan sahipleri ise 15-22 Haziran 2022 tarihleri arasında; küçükbaş kurbanlık hayvanlar için ise Çorlu ve Tekirdağ'a kayıtlı işletme ve hayvan sahipleri  13-22 Haziran 2022, Tekirdağ ili dışında kayıtlı işletme ve hayvan sahipleri ise 23-29 Haziran 2022 tarihleri arasında başvuru yapabilecekler.

Kurban Satış Yeri’nde faaliyet göstermek isteyen yetiştiricilerin dilekçe ve ekinde tescil belgesi örneği ile Çorlu Belediyesi Halk Masası'na başvurmaları gerekmektedir. Belirtilen süreler sonunda kayıt yaptıran büyükbaş ve küçükbaş hayvan sahipleri Kurban Satış Yeri’nde satış yapabilme hakkına sahip olacaklar.

Bu yıl Çorlu'da Kurban Satış Yeri’nde büyükbaş kurbanlık hayvan satışı 24 Haziran 2022 Cuma günü, küçükbaş kurbanlık hayvan satışı ise 1 Temmuz 2022 Cuma günü başlayacak.

Vatandaşlarımız 444 99 59 numaralı telefona ulaşarak başvuru sırasında istenen evrakları öğrenebilir veya detaylı bilgi alabilirler.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Keşan’da Engelsiz Yaşam Parkı’nın temeli atıldıÖnceki Haber

Keşan’da Engelsiz Yaşam Parkı’nın temeli...

Müzeleri Ziyaret Eden Okullara Teşekkür Belgesi VerildiSonraki Haber

Müzeleri Ziyaret Eden Okullara Teşekkür...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar