282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5628
EURO35.0408
ALTIN2425.3

’Lassi’ barınak dönüşü ölünce görevlilerden şikayetçi oldular

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
’Lassi’ barınak dönüşü ölünce görevlilerden şikayetçi oldular

TEKİRDAĞ’ın Çorlu ilçesinde, sitede bakılan ’Lassi’ isimli köpek, şikayet üzerine belediyenin geçici hayvan bakımevine götürüldü. Burada 1 gün tutulduktan sonra yeniden siteye bırakılan ’Lassi’ öldü. Köpeğin ölümünden barınak görevlilerini sorumlu tutan sitede yaşayanlar, polise şikayetçi oldu. 
Hürriyet Mahallesi’ndeki Antik Kent Sitesi yönetimi ile site sakinlerinin pasaportlu olarak kulübede baktıkları ’Lassi’ isimleri köpek, şikayet üzerine görevliler tarafından alınıp, belediyenin geçici hayvan bakımevine götürüldü. Burada 1 gün tutulan köpek, yeniden bırakıldığı site bahçesinde öldü. ’Lassi’nin ölümüyle sitede oturanlar, büyük üzüntü yaşadı. 
Köpeğin pasaportu olduğunu söyleyen site yöneticisi Ayşe Yetek, belediye ekiplerinin kendilerine sormadan alıp götürmelerine anlam veremediğini belirterek, “Köpek, 4 ay önce bizim sitemize geldi. Çok hastaydı, ayağı aksıyordu. Bizim site görevlimiz ve hayvanseverler kalmasını istedi. Biz ona baktık, onun pasaportunu çıkardım, aşılarını yaptırdım. Hiç kimseye bir zararı yoktu. Çocukların, hiç kimsenin üstüne zıplamıyordu sonra siteye yeni taşınan birisi elinde poşetle geçerken saldırdı, zannetmiş ve şikayet etmiş. Pasaportu var, iğneyle bayıltıp almışlar. Akşam eşim belediyeye aradı, ‘Köpeği almaya gelelim’ diye. ‘Yok şimdi gelmeyin, uyuyor, sabah gelin alın’ dediler sonra belediye bizim ısrarla istememizin ardından getirdi. Getirdiklerinde yaşıyordu. Karnı şişti sonra öldü” dedi.
Site sakinleri, köpeğin ölümünden barınak görevlilerini sorumlu tutarak, polise şikayetçi oldu. 
Çorlu Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi veterineri Ahmet Çavdar ise gelen şikayet üzerine köpeği aldıklarını ve 1 gün sonra siteye geri bıraktıklarını söyledi. Köpeğin belediye sistemine kayıtlı sokak hayvanı olduğunu belirten Çevdar, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Adli Tıp Bölümü’ne gönderildiğini söyledi.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hobi olarak başladı, koyun çiftliği kurduÖnceki Haber

Hobi olarak başladı, koyun çiftliği kurd...

Yayalara yol vermek için duran otomobile arkadan gelen araç çarptı: 2 yaralıSonraki Haber

Yayalara yol vermek için duran otomobile...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar