282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5732
EURO34.9814
ALTIN2425.3

LİMANPARK’TA TAEKWONDO TURNUVASI NEFES KESTİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
LİMANPARK’TA TAEKWONDO TURNUVASI NEFES KESTİ
Abone ol
Şarköy Belediyesi tarafından düzenlenen Taekwondo Turnuvası, sporseverler ve vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi. Liman Park spor alanında düzenlenen turnuva heyecan dolu görüntülere şahit olurken, kıyasıya mücadelelerin yaşandığı müsabakalar ilgiyle takip edildi. Turnuva boyunca var gücüyle mücadele eden sporcular gösterdikleri performansla kentte spor heyecanını adeta doruklara çıkardı.

SEYİR ZEVKİ YÜKSEK MÜCADELELER YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

 

Turnuvada mücadele eden sporcuların müsabakaları heyecan dolu geçti. Sporcular birbirlerine üstünlük kurabilmek adına tüm becerilerini sergilediler. Seyir zevki yüksek ve bir o kadar da heyecanlı müsabakaların yaşandığı turnuvaya minik altı, minik, yıldız ve gençler kategorilerinde farklı sikletlerde olmak üzere 24 Taekwondo Kulübü ve 300’ün üzerinde sporcu katılırken, maçlar Türkiye Taekwondo Federasyonuna bağlı 16 profesyonel hakem tarafında yönetildi. Daedo Pss Gen 2 sisteminin kullanıldığı turnuvada World Taekwondo’nun son kuralları geçerli oldu. Şarköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen taekwondo turnuvası vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Kentte çeşitli spor etkinlikleri gerçekleştiren Şarköy Belediyesi yapmış olduğu çalışmalarla vatandaşlardan tam not aldı.

 

Turnuva sonunda 33 kilo minik altı erkeklerde dereceye giren Utku Taşçı’ ya, Sabri Berke LEBE’ ye ve Gurur EVRENSEL’ e madalyaları İlçe Kaymakamı Hakan KILINÇKAYA, 57 kilo yıldız erkeklerde dereceye giren Ahmet Sait PIRTICI’ ya, Yiğithan AKPINAR’ a, Hamza ÇİMŞİR’ e ve Mustafa Yiğit KAYHAN’ a madalyaları Belediye Başkanı Alpay VAR, 25 kilo minik altı kadınlarda dereceye giren İlknur URUÇ’ a, Esma GÜL’ e, Minel Nehir TÜRK’ e ve Belinay İNCİRLİ’ ye madalyaları İlçe Garnizon Komutan Vekili Per. Asb. Kd. Çvş. Ersel OLÇAR, 37 kilo yıldız erkeklerde dereceye giren Berke ERBAY’ a ve Yasin SÜMER’ e madalyaları İlçe Jandarma Komutanı Hasan DOĞAN, 45 kilo minik altı erkeklerde dereceye giren Çağan Bora TEKİN’ e ve Çınar ALKIŞ’ a madalyaları İlçe Emniyet Müdür Vekili Enes ÇAKICI tarafından takdim edildi.

 

BAŞKAN VAR, ‘’SPORUN VE SPORCUNUN DAİMA YANINDAYIZ’’

 

Sporu toplumun her kesimine yaymak, gençlerin beden ve ruh sağlıklarını geliştirmek için sportif etkinliklere oldukça önem verdiklerini ifade eden Şarköy Belediye Başkanı Alpay VAR, “ 2022 bahar ve yaz aylarında Şarköylü hemşehrilerimize kültür, sanat ve spor alanında asla unutamayacakları bir sezon yaşattık. Pusulamız Şarköy Sevgisi parolasıyla gerçekleştirdiğimiz hizmetler kapsamında her alanda çalışmalarımızı sürdürürken, spor alanında da kentimize yenilikler kazandırmaya devam ediyoruz. Spor etkinliklerini yaygın hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda taekwondo turnuvası etkinliğiyle hemşehrilermizin ve misafirlerimizin sosyal yaşantılarına hareketlilik kazandırarak, onları sporun güzellikleriyle buluşturmak istiyoruz. Sağlıklı bireyler için sporun olmazsa olmaz öneminin farkındayız. Bizlerde sorumluluğumuzun bilincinde olarak, spor etkinliklerini çeşitlendiriyoruz. Düzenlediğimiz taekwondo turnuvasında kıyasıya geçen mücadeleleri hemşehrilerimizle birlikte izleyerek, spor heyecanını kentimizde doyasıya yaşadık. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Müsabakalarda hünerlerini sergileyerek, emek sarf eden tüm sporcuları da en içten duygularımla kutluyorum. ‘’ dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ HALK AKADEMİSİ’NDE İLK DERS ZİLİ ÇALDIÖnceki Haber

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ HALK AKADEMİSİ’NDE...

ÇERKEZKÖY-ÇORLU YOLU ARASI TIR PARKLANMASI SORUNU ORTADAN KALKTISonraki Haber

ÇERKEZKÖY-ÇORLU YOLU ARASI TIR PARKLANM...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar