282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3887
EURO35.09
ALTIN2326.7

MAHALLE İFTARLARIMIZIN FİNALİNİ KENT PARK’TA YAPTIK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MAHALLE İFTARLARIMIZIN FİNALİNİ KENT PARK’TA YAPTIK
Abone ol
Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları birlik ve beraberlik duyguları içerisinde devam ediyor. Mahalle iftarlarımızın sonuncusu, 6 bine yakın vatandaşımızın katılımı ile Kent Park’ta gerçekleştirildi.

BU YIL 32 BİN HEMŞERİMİZLE AYNI SOFRALARDA ORUCUMUZU AÇTIK

Bu yıl Bağlık Mahallemizde başlayan ve sırasıyla Fatih, Cumhuriyet, Yıldırım Beyazıt, Veliköy, Kızılpınar, İstasyon ve Fevzipaşa Mahallelerimizde kurulan iftar sofralarımız, 28 Nisan Perşembe akşamı Kent Park’ta binlerce vatandaşımızın katılımı ile gerçekleşti. Bu yıl mahalle iftarlarımızda hayırseverlerimizin de katkıları ile yaklaşık 32 bin vatandaşımız, aynı sofralar etrafında hep birlikte oruçlarını açıp, dualar etti.

KENT PARK’TA 6 BİN KİŞİ AYNI SOFRA ETRAFINDA BULUŞTU

Gazi Osman Paşa Mahallesi ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi sakinlerimiz için Kent Park’ta kurulan iftar sofrasına Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Belediye Başkanımız Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcılarımız Nedim Yılancı ve Enver Bayram, Meclis Üyelerimiz ve binlerce vatandaşımız katıldı.

İftar sofrasında mahalle sakinleri ile bir araya gelen ve onların Ramazan ayı coşkusuna ortak olan Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale getirilen mahalle iftarlarımıza pandemi nedeni ile ara vermiştik. 2 yıllık aranın ardından bu yıl mahalle iftarlarımıza yeniden başladık. Bugün de Kent Park’ta 6 bine yakın hemşerilerimiz ile aynı sofra etrafında buluşarak, oruçlarımızı açtık, sohbetlerimizi yaptık, istek ve şikayetlerini dinledik” dedi.

PAZAR ESNAFINA DA İFTAR YEMEĞİ DAĞITILDI

“Mübarek Ramazan ayının son iftarında Gazi Mustafa Kemal Paşa ve Gazi Osman Paşa Mahallelerimizin ortak iftarı olarak Kent Park’ta hemşerilerimizle bir araya geldik” diyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Bugün ayrıca Kapalı Pazar Yerimizde Pazar esnafımız için de 600 kişilik iftar yemeği dağıttık” dedi.

KATKIDA BULUNAN FİRMALARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Pandemi sonrası yeniden başlayan mahalle iftarları programımıza katılımlarından dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Düzenlediğimiz mahalle iftarlarımıza katkıda bulunan tüm hayırsever firmalarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇERKEZKÖY HAKİM SAMİ SOKAK’TA DÜZENLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYORÖnceki Haber

ÇERKEZKÖY HAKİM SAMİ SOKAK’TA DÜZENLEME...

Vali Aziz Yıldırım'ın Ramazan Bayramı MesajıSonraki Haber

Vali Aziz Yıldırım'ın Ramazan Bayramı Me...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar