282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.9949
EURO35.8195
ALTIN2529.0

Marmaraereğlisi Ak Parti İlçe Başkanı Gökmen'den Açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Marmaraereğlisi Ak Parti İlçe Başkanı Gökmen'den Açıklama
Abone ol
Marmaraereğlisi Belediyesi Eylül ayı Meclis toplantısında emlak ve gayrimenkul ile uğraşan bazı kişiler ve meclis üyeleri arasında sözlü tartışma meydana gelmişti Marmaraereğlisi AK Parti İlçe Teşkilatının Marmaraereğlisi Belediyesi'ni zora sokmak için meclis üyelerine talimat verdiği, mevcut Belediye Başkanı Hikmet Ata'yı yıpratmaya çalıştıkları, hizmet alamadıkları meclise katılanlar tarafından iddia edilmişti.

O iddialara yanıt çok gecikmeden AK Parti Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Muhammet Gökmen'den geldi. Gökmen iddialarının tamamen asılsız olduğunu ifade ederek;

     " Pazartesi günü olağan meclis toplantısı sona erdikten sonra bir grup emlak ve gayrimenkul ile ilgilenen kişiler  ve bazı meclis üyeleri  tarafından şahsıma ve partime asılsız iddialar ortaya atıldı. Ben siyaset yaptığım 4,5 yıl boyunca ve belediye başkanımız  Ak  Parti'ye geçtikten sonra yani 3,5 yıl boyunca en ufak bir art niyet beslemeden Sayın Belediye Başkanımız Hikmet Ata'nın ve belediyemizin şahsım olarak her zaman yanında oldum. Sayın Belediye Başkanımızla aramda bu iddia edilen söylemlerin ve tartışmaların hiçbiri yoktur ve olmazda. Bir kaç kişinin provakasyonu ile belediye başkanı ve meclis üyeleriyle karşı karşıya getirilmek isteniyoruz.  Meclis üyelerine Marmaraereğlisi Belediyesi'ni zora sokacak herhangi bir eylemde bulunun söyleminde bulunmadım. Meclis üyelerinin düşünceleri tamamen kendilerine ait kararlardır. Asla meclis üyelerine şu karara evet, ya da bu kararı hayır diyeceksiniz diye bir talimatta ya da direktifte bulunmadım, bulunmamdan. Her bir meclis üyemiz kendi aldıkları kararla hareket etmektedirler. Meclis üyelerimizin veemlak ve gayrimenkul ile uğraşanların  söylemleri asla kabul edilebilir bir iddia değildir. Keza belediye başkanı olmak ya da başka bir kişiye belediye başkan adayı yapma gibi bir durum da söz konusu değildir. Ben Marmaraereğli'sine en iyi hizmeti sunmak için görevlendirildim ve görevimi layıkıyla yerine getirmeye çalışan bir ilçe başkanıyım. Bu tür yıpratma politikalarıyla halkıma hizmet etmekten vazgeçecegimi kimse düşünmesin. Şahsım ve partime doğrudan yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Kamuoyuna duyurulur, Sevgi ve saygılarımla." dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Takside, çantalarında 6 kilo esrar çıkan yolcu tutuklandıÖnceki Haber

Takside, çantalarında 6 kilo esrar çıkan...

Sınır kapısında gurbetçi yoğunluğu bitti, Bulgarlar Edirne’ye akın ettiSonraki Haber

Sınır kapısında gurbetçi yoğunluğu bitti...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar