282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.4465
EURO35.2778
ALTIN2328.4

Marmaraereğlisi’nde Plaj Voleybol Turnuvası düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Marmaraereğlisi’nde Plaj Voleybol Turnuvası düzenlendi
Abone ol
Belediyemiz tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 2020 Marmaraereğlisi Belediyesi Uluslararası Plaj Voleybolu Şenliği, Dede Motel Tesislerinde gerçekleştirildi.

Pandemi süreci sebebiyle; tribün kurulmadan, sosyal mesafe, hijyen, maske kullanımına dikkat edilerek, organizasyon alanının girişlerinde ve sahada yer alacak tüm ekibin ateşleri ölçülerek korta alındığı etkinlikte, ikisi Ukrayna’dan olmak üzere dokuz kadın, dört erkek takım kaldı.

Profesyonel sporcuların karşılaşmaları öncesinde geçen sene olduğu gibi bu sene de Halk Turnuvası gerçekleştirildi.

İki gün süren etkinliğin ilk gününde, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından bir konuşma yapan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde, kısıtlı imkanlarla beraber çok kısa sürede aldığımız izinle ikincisi gerçekleşen plaj voleybolu etkinliği ile vatandaşlarımızın evlerinde kaldığı günlerdeki sıkıntılarını, bir parça da olsa giderebilmek için bu etkinliği gerçekleştirdiklerini belirtti. Başkan Ata; ‘’İçinde bulunduğumuz süreçte gerçekten tüm halkımız evlerde kalmaktan dolayı çok sıkıldı. Geçtiğimiz yıl büyük bir coşkuyla karşılanan plaj voleybolu etkinliğini gerçekleştirebilmek için son ana kadar uğraştık. Yurt dışından ve yurt içinden katılan tüm sporcularımıza ilçemize hoş geldiniz derken, başarılar diliyorum’ diyerek görüşlerini açıkladı.

İki gün süren maçların ardından; Halk Turnuvasında Muzaffer – Can takımı üçüncü, Buğra – Cenker takımı ikinci olurken, oynadığı maçlarda rakiplerine üstünlük sağlayan Emirhan ve Sergen takımı şampiyon oldular.

Profesyonel sporcuların iki gün süren mücadelesinde ise erkeklerde Bilal Demiröz – Serkan Durası takımı dördüncü, Berk Bilgin – Onur Altınkaya takımı üçüncü, Şafak Sezer - Mücahit Altınöz takımı ikinci olurken, Burak Balıbey – Gökhan Keskin takımı şampiyon oldu.

Kadınlarda ise zirve Ukrayna’dan ilçemize gelen sporcuların oldu. Toplam dokuz takımın mücadele ettiği etkinlikte Dr. Melis Durası – Medine Demiröz takımı dördüncü, Yaren Sencel – Mihrican Çarman takımı üçüncü olurken, Finalde karşılaşan iki Ukrayna takımından Vlada Fenko – Lena Bolotnikova ikilisini 2-0 yenen Marina Gladun - Daria Kovalova ikilisi şampiyon oldular.

Turnuva sonunda ilk dört sırayı elde eden oyunculara madalya ve kupaları verilirken, katılan tüm sporculara çeşitli hediyeler verildi.

Turnuvaya Marmaraereğlisi Belediyesi ana sponsor olurken, Dede Motel, Sahil Otel, Marmara Life Hotel, Olimpos Atlıspor Kulübü, Kadir Hergüner Organizasyon, Kaptan Grup Demir – Çelik, Ceren oto Yıkama, Kasaba Restoran ve FM Akın İnşaat Murat Akın destek verirken, ARMADA Production Dj Serkan Filiz ve Dj Ömer Alan etkinliğe renk kattı.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Albayrak’tan Hayrabolu ve Muratlı İlçelerine ZiyaretÖnceki Haber

Başkan Albayrak’tan Hayrabolu ve Muratlı...

Başkan Yüksel kırsal mahallelerde bayram ziyaretlerinde bulunduSonraki Haber

Başkan Yüksel kırsal mahallelerde bayram...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar