Reklamı Geç
müge
282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3309
EURO35.1916
ALTIN2240.3

MEHŞER-İ CÜMBÜŞ KIRDI GEÇİRDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MEHŞER-İ CÜMBÜŞ KIRDI GEÇİRDİ
Abone ol
Türkiye'de modern doğaçlama tiyatronun öncüsü olan Mahşer-i Cümbüş, Çerkezköy’de sahne aldı. Ünlü topluluk performansıyla büyük takdir toplarken; usta sanatçılar seyircileri gülmekten adeta kırdı geçirdi.Mahşer-i Cümbüş ekibi, 22 Aralık Çarşamba günü saat 20.00’de Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde Çerkezköylü tiyatro severlerle buluştu.

TİYATRO SEVERLER KAHKAHA DOLU BİR GECE YAŞADI

Zaman zaman seyircilerin de dâhil edildiği yaklaşık iki saatlik doğaçlama tiyatro gösterisine, Çerkezköylü tiyatro severler yoğun ilgi gösterdi. Tiyatro Sporu gösterileriyle seyirciyi kahkaha boğan topluluğun gösterisini, Belediye Başkanımız Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcılarımız Nedim Yılancı ve Enver Bayram, meclis üyelerimiz, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda tiyatro sever izledi. Yiğit Arı, Güray Özcan, Ayça Işıldar Ak, Fatih Günay, Ayhan Taş ve Burak Satıbol’un yer aldığı Mahşer-i Cümbüş ekibi, gösteriye katılan Çerkezköylü tiyatro severlere kahkaha dolu bir gece yaşattı.

SKEÇLERİN KONUSUNU SEYİRCİLER BELİRLEDİ

Sahneye konacak oyunun konusunu seyircinin belirlediği gösteride, Çerkezköylü tiyatro severler, sahneye çıkarak skeçlerde rol alma şansı da yakaladı. Birbirinden renkli ve eğlenceli skeçlerin sahnelendiği gösteri sonunda sahneye çıkan Belediye Başkanımız Vahap Akay, Mahşer-i Cümbüş oyuncularına çiçek takdim ederek, Çerkezköy halkına unutulmaz bir gece yaşattıkları için teşekkür etti.

MODERN DOĞAÇLAMA TİYATRONUN ÖNCÜSÜ

2001 yılı Mayıs ayında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü öğrencileri tarafından kurulan Mahşer-i Cümbüş, aynı yıl Eylül ayında “Tiyatro Sporu” gösterilerine başladı. Mahşer-i Cümbüş 2003 yılının ağustos ayından itibaren faaliyetlerini İstanbul’da sürdürdü. Mahşer-i Cümbüş kurulduğu günden bu yana Ankara ve İstanbul başta olmak üzere birçok ilde gösteriler sergiledi. Türkiye’de Modern Doğaçlama Tiyatro'nun öncüsü olan Mahşer-i Cümbüş, Doğaçlama Tiyatronun gösteri biçimlerinden biri olan Tiyatro Sporunu Türkiye’de ilk defa seyirci ile buluşturdu.

Ekip bugüne kadar 2000'ün üzerinde “Tiyatro Sporu”, 300’ün üzerinde “Beyin Fırtınası” gösterisi yaptı. Türkiye’de Modern Doğaçlama Tiyatro'nun öncüsü olan Mahşer-i Cümbüş, bir başka ilke daha imza atarak 2007 yılında Türkiye’nin ilk doğaçlama şov programı “Anında Görüntü Show”u ekranlara taşıdı ve Türk televizyonlarında yepyeni bir dönem başladı.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ’NİN KIŞ DÖNEMİ KURS KAYITLARI BAŞLADIÖnceki Haber

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ’NİN KIŞ DÖNEM...

Ergene Velimeşespor Devreyi Galibiyetle Tamamlamak İstiyorSonraki Haber

Ergene Velimeşespor Devreyi Galibiyetle...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar