282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.346
EURO35.1414
ALTIN2307.1

MESLEK EDİNDİRME KURSLARIMIZ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MESLEK EDİNDİRME KURSLARIMIZ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR
Abone ol
Çerkezköy Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü işbirliği ile Mahalle Evlerimizde açılan ve pandemi dolayısıyla ara verilen Meslek Edindirme Kursları kaldığı yerden devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü ve Çerkezköy Belediyesi iş birliği ile Bağlık, Kızılpınar ve Veliköy Mahalle Evlerinde düzenlenen Meslek Edindirme Kurslarına, Pandemi dolayısıyla ara verildiğini anımsatan Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Belediyemiz ve TEMEK tarafından ortaklaşa düzenlenen Meslek Edindirme Kurslarımız kaldığı yerden devam ediyor” dedi.

AİLE EKONOMİLERİNE KATKI SAĞLIYORLAR

Kadınlarımızın el emeği göz nuru ile ürettikleri ürünleri satarak ev ekonomilerine katkı sağlama imkanı buldukları Meslek Edindirme Kurslarının Bağlık Mahalle Evimizde haftanın 3 günü verildiğini kaydeden Başkanımız Akay, “Bağlık Mahalle Evimizde Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri 12:00 – 16:00 saatleri arasında Dikiş-Nakış, El Sanatları, Rölyef, Seramik ve Hediyelik Eşya Yapımı kurslarımız devam ediyor. Veliköy Mahalle Evimizde de Perşembe ve Cuma günleri 10:00 – 16:00 saatleri arasında Dikiş-Nakış, El Sanatları, Rölyef, Seramik ve Hediyelik Eşya Yapımı kurslarımız veriliyor. Kızılpınar Mahalle Evimizde ise Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 10:00 – 14:00 saatleri arasında Basit İğne Teknikleri kursumuz veriliyor” dedi.

KURSLARIMIZ, ÇERKEZKÖYLÜLÜK BİLİNCİNİ ARTIRIYOR

Pandemi nedeniyle bir süre ara verilen Meslek Edindirme Kurslarına kadınlarımızın yoğun ilgi gösterdiğini sözlerine ekleyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Kurslarımızda başarılı olan kursiyerlerimize Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika vereceğiz. Kurslara katılmak isteyen kadınlarımız için kayıtlarımız devam ediyor. Ev hanımlarının boş vakitlerini değerlendirmeleri ve aile bütçelerine katkıda bulunmalarının hedeflendiği kurslarımızda, Çerkezköylülük bilinci de artıyor. Bu vesile ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü ve Belediyemiz tarafından düzenlenen Meslek Edindirme Kurslarımıza katılan tüm kursiyerlere teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Afet Eğitim Merkezi İçin Protokol İmzalanacakÖnceki Haber

Afet Eğitim Merkezi İçin Protokol İmzala...

Emniyetten Süleymanpaşa Belediyesi personeline çevrimiçi eğitimSonraki Haber

Emniyetten Süleymanpaşa Belediyesi perso...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar