282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.4768
EURO34.8691
ALTIN2476.1

MHP ÇORLU İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP ÇORLU İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorlu İlçe Başkanlığı bugün basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen programda ülke gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulunuldu. Başkan İlhan Ermeydan:" Her bakımdan güçleniyoruz. Bu yüzden diz çöktürmek istiyorlar ama çökmeyeceğiz, boyun eğmeyeceğiz." dedi. MHP Çorlu İlçe Başkanlığı bugün bir kafede basın toplantısı düzenledi. Toplantıda ülke ve yerel gündeme dair önemli açıklamada bulunuldu. Kritik bir seçim dönemine girildiğini belirten Başkan Ermeydan, Cumhur İttifakı'nın öneminden bahsederek 2022 yılının da değerlendirmesini yaptı. MHP Çorlu İlçe Başkanı İlhan Ermeydan, kimsenin kendini yalnız hissetmemesi gerektiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:"

Kıymetli basın mensupları sizleri partim, yönetim kurulum ve belediye meclis üyelerimiz adına saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Konuşmama başlamadan önce; cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, partimizin kurucusu Başbuğ Alparslan Türkeş’i, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun. Bugün sizleri buraya davet etme sebebimiz 2022 yılını değerlendirmek ve 2023 yılı cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi ve cumhur İttifakı’nın ülkemiz için önemi anlatmak olacaktır. Bizim aklımızın bütününde Türklüğün ve Türkiye’nin kıyamete kadar var oluşu vardır. Bu nedenle çalışıyoruz çabalıyoruz. Milletimizin her güzel insanıyla kucaklaşıyoruz. Türkiye cumhuriyeti bilge liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin uzun süredir dile getirdiği bölgesinde lider ülke Türkiye olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. MHP olarak 2022 yılında liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla başlayan adım adım 2023 ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma programlarını şehrimizde de genel başkan yardımcımız Prof. Dr. Kamil Aydın ve Genel Başkan Başdanışmanımız Prof. Dr. Ruhi Ersoy’un katılımları ile gerçekleştirdik. Aynı zamanda genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyefendi aday belli karar net mitingleri kapsamında Sivas, Bursa, Kayseri, Erzurum, Konya, Manisa, Elazığ, Samsun ve Mersin’de halkımızla bütünleşmiş ve cumhur İttifakı’nın önemini vurgulamıştır.

 

"2023 SEÇİMLERİNİKAZANACAĞIMIZ  KESİNDİR"

Ardından komşum nasılsın ev ziyaretleri kapsamında hem şerilerimiz ile bir araya geldik. Bu ziyaretler ile; biz komşularımıza elimizi uzatıyoruz. Komşuluk hukukunun çemberinde onların yareni olmak için samimiyetle sorumluluk üstleniyoruz. Önümüzdeki günlerde ise Allah nasip ederse "esnaf ziyaretleri” gerçekleştirerek, yine 2023 seçimlerinin öneminden bahsedip, esnafımıza kulak vereceğiz. 2023 seçimlerini kazanacağımız kesindir. Allaha şükürler olsun ki dava ve gönül seferberliğimiz milletimizin nezlinde mükafatlanacaktır. Mücadelemiz terörü aklamaya çalışan yeminli Türkiye düşmanlarına merhamet etmeden karşısında durarak devam edecektir. Bilindiği üzere, önümüzde ülkemizin sırat köprüsünden geçeceği bir seçim bulunmaktadır.

 

"SAHTE VE SANAL İTTİFAKLAR MİLLETE YABANCI VE YALANCIDIR"

Bu seçimler vatanı, milleti ve bayrağı uğruna gecesini gündüzüne katan cumhur ittifakı ile zillet ittifakı olarak bildiğimiz muhalefet partileri arasında olacaktır. Bu muhalefet partilerinin en azından milli meselelerde de olsa Türk milletinden ve de Türk devletinden yana olamadıkları göz önündeyken, birde ülke yönetmeye talip olduklarını görüyoruz. Hatta aynı muhalefet bir bakıyorsunuz daha ileriye giderek, Karabağ’da Ermeni’den, adalar denizinde, doğu Akdeniz’de Yunan’dan, Kıbrıs’ta Rum’dan, Irak’ta, Suriye’de ise Amerika’dan taraf oluyor. Ancak hiçbir zaman Türk’ten yana ve de Türk devletinden yana olmuyorlar, olmayacaklar. Bizler oluşan bu durumu asla unutmadan, bilge liderimiz sn. Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin bu emir ve görüşlerini şiar edinerek, Cumhur İttifakının, Türk milletinin ruh kökünden, tarihi milli kimliğinden, bin yıllık kardeşlik ve kader ortaklığından yüce bir umutla, yüksek bir ufukla ortaya çıktığı bilincindeyiz. Cumhur ittifakı milletin ta kendisidir. Sahte ve sanal ittifaklar millete yabancı ve yalancıdır. Milliyetçi hareket partisi olarak, tüm kadrolarımız ile cumhur ittifakına şartsız, karşılıksız bir şekilde uygun hareket ediyoruz.

 

"GÜÇLENDİĞİMİZ İÇİN  BÜYÜK BİR SALDIRI İÇERİSİNDEYİZ"

Hedef 2023, lider ülke Türkiye vizyonuna sahip çıkacağız ve lider ülke Türkiye hedefine ulaşmak için üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya devam edeceğiz. Dünyayı kasıp kavuran ekonomik krizin kapitalizm ve uluslararası şer odaklarınında yüklenmesi ile Türkiye’de ağır seyretmesinin sebeplerinin iyi analiz edilmesi gerekmektedir. 100. Yılına giren büyük Türkiye’nin şahlanmasının önüne geçmek için yoğun bir ekonomik saldırı ile Türkiye’ye diz çöktürülmek istenilmektedir. Bunların sebebi; Türkiye’yi doğalgaz aramaktan vazgeçirmek, savunma sanayiindeki atılımlarından caydırmak, iha ve sihaları, milli Jet’imizi, üretimi devam eden yerli ve milli aracımız Togg'un üretimini durdurmak, Suriye’nin kuzeyinden geri çektirmek, denizlerdeki egemenliğimizden vazgeçirmektir.

 

"CUMHUR İTTİFAKI’NA  DESTEK VERECEĞİNİ TEMENNİ EDİYORUZ"

Kısacası şahlanan Türkiye’yi diz çöktürmek için her türlü ekonomik saldırıya maruz bırakmaktır. Bu buhranlı ortamdan türkiye'nin tek çıkış yolu cumhur ittifakının 2023 genel seçimlerinden başarıyla çıkmasından geçmektedir. 2023 seçimlerinde tüm Çorlu’lu hemşerilerimizin, Cumhur İttifakı’na destek vermelerini canı gönülden temenni ederiz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür eder, tüm Çorlu’lu hemşerilerimizi saygıyla selamlarım.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ORMANDA ERKEK CESEDİ BULUNDU!Önceki Haber

ORMANDA ERKEK CESEDİ BULUNDU!

YOLUN KARŞISINA GEÇMEK İSTERKEN CANINDAN OLDU!Sonraki Haber

YOLUN KARŞISINA GEÇMEK İSTERKEN CANINDAN...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar