282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5647
EURO34.9151
ALTIN2430.5

MHP Çorlu kadın kolları başkanı Lale GÜZEL Kadının Türk toplumunda Vazgeçilmez Bir Usurdur

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Çorlu kadın kolları başkanı Lale GÜZEL Kadının Türk toplumunda Vazgeçilmez Bir Usurdur
Abone ol
Kurtuluş savaşı bitmiş yeni ve genç bir cumhuriyet doğmuştur. Yeni Türkiye Cumhuriyeti büyük atılımlar yaparak yaralarını hızla sarmaya başlamıştır. Türklerin, ulu önder Atatürk’ün önderliğinde aldığı bu büyük zaferin hezimetini düşmanlar anlamaya çalışmaktadır.

Bu toplum nasıl oldu da bunca yokluğa rağmen böyle bir zafer elde etti. Araştırma grupları kurulur. Bu grupların her alanda olduğu gibi amacı Türk toplumunun yapısını çözmeye yönelik araştırmalardır. Sordukları en önemli soru NASIL?  kazanıldı.

Elbette zaferlerin kazanılmasında Ulu Önderimiz Atatürk’ün liderliği ve zekası tartışma götürmez bir gerçektir. Ancak araştırma gruplarının elde ettikleri diğer en önemli veri Türk Kadınıdır. Toplum yapımızın anaç bir yapı olduğu, Türk Kadınının yuvayı toplaması, çocuklarını her durum ve şarta alıştırması, yetiştirmesi, vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmesi, yemeyip yedirmesi, içmeyip içirmesidir.

Kısacası kadının Türk toplumunda vazgeçilmez bir unsur olduğu gerçeğine ulaşırlar. 1960’lı yıllarda başlayan ve günümüze kadar süre geldiği ifade edilen bu çalışmalarda toplumumuzun yapısının bozulmasına yönelik yapılan saldırılarda kadın ve anne faktörü yok edilirse yani yuvayı yapan unsuru zayıflatıcı çalışmalar yapılırsa (yuvanın dağılması-parçalanmış aileler) dağılma süreci daha çabuk gerçekleşir savı oluşur. Ancak unutttukları bir şey vardır. O da ne olursa olsun Türk Kadınının gerçek gücü göründüğünün çok çok ötesindedir.

Henüz dünya da örneği yokken Ulu Önder Atatürk’ün 5 Aralık 1934’de Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkını tanıması biz kadınlara olan güvenini perçinlemiş ve diğer devletlerkarşısında kuvvetli bir konuma taşımıştır.

Türk Kadınına olan inanç, Türk Milletinin varlığını sürdürmesi için önemli ve gereklidir. Bizler de Türk Kadınları olarak toplumumuzu her anlamda temsil edecek ve üzerimize düşeni en iyi şekilde yapacağız.

Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının tanınmasının 86. yıl dönümünü kutluyor, yaşamın her alanında kadını yücelten ebedi önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyor, saygılarımızı sunuyoruz.

 

Lale GÜZEL

Milliyetçi Hareket Partisi

Kadın Kolları Başkanı 



 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı 10 Akülü Araç Hediye Etti.Önceki Haber

AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı 10 Akülü A...

Emine Turgut"5 ARALIK KADIN HAKLARI GÜNÜ" KUTLU OLSUNSonraki Haber

Emine Turgut"5 ARALIK KADIN HAKLARI GÜNÜ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar