282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5259
EURO34.9911
ALTIN2424.6

MHP'Lİ TURNA: AKŞENER FETÖ BAĞLANTILI OLDUĞU İÇİN VEKİL OLAMADI!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP'Lİ TURNA: AKŞENER FETÖ BAĞLANTILI OLDUĞU İÇİN VEKİL OLAMADI!
Abone ol
Genel Merkez MKYK üyesi Murat Turna MHP Çorlu İlçe Teşkilatı tarafından dün gerçekleştirilen basın toplantısında peş peşe çarpıcı açıklamalarda bulundu. Meral Akşener'le ilgili birçok önemli bilgi aktaran Turna:" İYİ Parti'nin kuruluş sebebi birçok nedene bağlanıyor." dedi.

MHP Çorlu İlçe Teşkilatı dün bir kafede basın açıklamasında bulundu. Toplantıya birçok yönetim kurulu üyelesi ve siyasiler katılırken partililerden de peş peş çarpıcı açıklamalar geldi. Toplantıya katılan ve sansasyonel konuşmasıyla gündeme bomba gibi düşen MKYK Üyesi Murat Turna ülke gündemine dair pekçok bilgilendirmede bulundu. Turna konuşmasında hafızaları tazeleyip, geçmişten örnekler göstererek şu ifadeleri kullandı:" MHP olarak bizler ülkemizin sırat köprüsünden geçeceği 2023 seçimleriyle ilgili var gücümüzle çalışıyoruz. 1 yıldır sahalardayız. İl il, ilçe ilçe aydınlatma programları kapsamında ziyaretlerimiz oldu. Aday belli karar net mitingleri de devam etmekte. Köyüm benim sohbet programlarıyla ve komşum nasılsın programlarıyla kapı kapı gezmekteyiz. Esnaf ziyaretlerimiz de devam edecek. Ben bilhassa gençlerimize seslenmek istiyorum çünkü bu seçimlerde oy kullanacak gençlerimizin sayıları fazla. Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı ki biz ona Zillet İttifakı diyoruz arasında bir seçim yapılacak. Görüyoruz muhalefet bir tek ekonominin bozuk olmasından dolayı muhaliflik yapabiliyor. Ben de bu ekonomik krizi üçe ayırıyorum. Bir Rusya ile Ukrayna savaşı. Bizler arabulucu olduk ama etkilendik. Fakat meyvelerini de toplayacağımıza inanıyorum. İkincisi Covid 19 virüsü. Üretim düştü, süper güç dediğimiz ülkeler maddi sıkıntıya girdi, hastaneler hasta almadı, insanlar ölüme terk edildi. Bir diğer konuda terör. Gençlerin iyi bilmesi açısından bu konuya girmek istedim. 1984- 2021 yılları arasında biz pekçok vatandaşımızı teröre şehit verdik. Ve biz bu süreçte toplam 2 trilyon, 256 milyon, 48 milyon dolar para harcadık. Bu ülke gelirinin yüzde 33'üne tekabül ediyor. Eğer zillet ittifakı ben teröre karşıyım diyorsa gerekli dik duruşu gösterecek. Bunu kanıtlayacak.

"AKŞENER'E FETÖ SEBEBİYLE VEKİLLİK VERİLMEDİ"

2014 Kobani olaylarında Selahattin Demirtaş halkı sokağa çağırdı. 51 vatandaşımız hayatını kaybetti. 76 yaralamız vardı. Bu olaylar yaşanırken Demirtaş, parmağını salladı daha durun Apo'nun heykelini dikeceğiz dedi. Gerekli işlemler başlatıldı. Bu olaylardan sonra MHP 80 milletvekili çıkardı. Bunlardan bir tanesi de Meral Akşener'di. Hükümet kurulamıyordu, oy yetersizdi bizler AK Parti çözüm sürecinde olduğu için koalisyona sıcak bakmadık ve HDP'nin olduğu yerde olmayız dedik. CHP ile de oylar yetmiyordu ve erken seçime gidildi. AK Parti halk çözüm sürecini istemedi bize ders verdi dedi ve bu söylemlerden sonra tek başına iktidar oldu. 2015 Haziran seçimlerinde vekil olarak gösterilen Akşener Kasım seçimlerinde Başkanımız Bahçeli'nin istemiyle FETÖ ve yurt dışı bağlantıları olduğu gerekçesiyle aday gösterilmedi.

"DIŞ BAĞLANTILAR MHP'YE SÖZ GEÇİREMEYİNCE İYİ PARTİ'Yİ KURDU"

Bu olayların ardından 15 Temmuz oldu ve Cumhur İttifakı'nın temelleri burada atıldı. Her darbeye karşı olduğumuz gibi genel başkanımız dik durdu ve daha kimse konuşamazken parlamenter sistemin darbelere açık olduğunu söyledi. Başkanlık sistemine geçildi. Yine bu süreçte MHP'ye istediklerini yaptıramayan dış güçler 2017'de adına İYİ Parti dedikleri bir parti kurdular. Şimdi görüyoruz diğer 5 parti ile ittifak oldular ve tek dertleri Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun oldu. Onlar bunları düşünürken bizler terörle mücadele ediyoruz, bizi bölmek isteyen ülkelerle mücadele ediyoruz. Ülkemiz için mücadele ediyoruz, huzur için, refah için mücadele ediyoruz. İHA, SİHA, Kızılelma yapıyoruz. Doğalgaz, petrol buluyoruz.

"ZİLLET İTTİFAKI DEMİRTAŞ'I ÖVÜYORLAR

 Zillet ittifakı ise Demirtaş ile kahvaltı yapmak istiyor, neden hapiste diye sorguluyor. Vekiller terörist cenazelerine gidiyor, HDP'ye vekillik verilmeli diyor. Seçimlerde iyi salladık diyerek kutlama yapılıyor, Kürdistan deniliyor, gizli destek verin deniliyor. 6'lı masa silah savunma sanayisine ne gerek var diyor. Ki biz bu İHA, SİHA'larla Azerbaycan'ı kurtardık. Sınır ötesi operasyonlara ne gerek var diyor, Suriye, Libya'da ne işimiz var deniliyor. Avrupa'dan Amerika'dan akıllar alınıyor.

"BİZ BU DAVANIN YILMAZ BEKÇİLERİYİZ"

Biz bu bitmez ülkünün, kutlu davanın yılmaz bekçileriyiz. Bizler hep doğrunun yanında olduk, olacağız. Ülkemizi hainlere teslim etmeyeceğiz. Bizler vâr oldukça bu bayrak inmeyecek, ezan dinmeyecektir."dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YOLUN KARŞISINA GEÇMEK İSTERKEN CANINDAN OLDU!Önceki Haber

YOLUN KARŞISINA GEÇMEK İSTERKEN CANINDAN...

BULGARLAR TÜRKİYE'YE AKIN EDİYOR!Sonraki Haber

BULGARLAR TÜRKİYE'YE AKIN EDİYOR!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar