282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5914
EURO34.8683
ALTIN2490.8

MİMAR TUĞÇE BOZDOĞAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MİMAR TUĞÇE BOZDOĞAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Abone ol
Ak Parti Çorlu İlçe başkanlığında düzenlediği basın toplantıyla Tuğçe Bozdoğan Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerinde 28. Dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekilliği Aday Adaylığını açıklayan Tuğçe Bozdoğan düzenlediği basın toplantısında 

Sayın İlçe Başkanım ve yönetimi, kıymetli Kadın Kolları Başkanım ve yönetimi, değerli Gençlik Kolları Başkanım ve yönetimi, kıymetli Meclis üyelerimiz, değerli Mahalle başkanlarımız, önceki dönem ilçe başkanlarımız, kıymetli Basın Mensuplarımız, saygıdeğer hanımefendiler, beyefendiler ve kıymetli genç arkadaşlarım…

Hepinizi içtenlikle selamlıyor, hoş geldiniz diyorum.

Geçtiğimiz Salı günü Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Çorlu İlçe Başkanlığı’na atanan, Sayın Kenan Kelle’nin yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca yine Gençlik kolları başkanı olarak atanan Onur Şen’i tebrik ediyor, kurmuş olduğu yönetimle birlikte başarılı çalışmalara imza atacağına yürekten inanıyorum.

Sözlerime başlamadan önce, ulaştığımız Ramazan Ayının ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Bildiğiniz üzere 6 Şubat sabahı ülkemizi derinden yaralayan bir deprem felaketi yaşandı. 15 Mart tarihinde yine depremin de etkilediği Şanlıurfa ve Adıyaman illerimizde bir sel felaketi yaşandı. Bu felaketlerde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Allah ülkemizi tüm afetlerden esirgesin. Gün birlik ve beraberlik günüdür – Mevlam bu yaraları bir an önce sarmak için olan gayretimizi hayırlı kılsın.

Bu durumdan siyasi çıkar elde etmek uğruna her yola başvuran zevat’a da Allah fırsat vermesin!

 

Teşkilatımızın kıymetli üyeleri ve değerli basın mensupları…

Henüz tanışma fırsatı bulamadıklarım için kendimden kısaca bahsetmek isterim. Çorlu’da büyüdüm, Mimarım. 2013 yılından itibaren Çorlu’da kurmuş olduğum Mimarlık ofisinde, proje ve uygulama danışmanlığı hizmetleri vermekteyim. Küreselleşme ve uluslararası ilişkiler alanında yüksek lisans eğitimi aldım.

Partimizin yıllardır çeşitli kademelerinde görev alan, alın ve akıl teri döken bir kardeşinizim. Ülkemiz için, vatanımız için, milletimiz için, kadınlarımız ve gençlerimiz için durmaksızın çalışan AK Parti’mizin çatısı altında sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük ve güçlü bir Türkiye kararlılığına ve bu davaya hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum.

 

Biz hayallerini Türkiye için kuran, Türkiye için gerçekleştiren bir partiyiz.

Verdiği her sözü tek tek yerine getiren bir partiyiz.

22 yıldır milletine hizmet eden bir partiyiz.

Kadın ve genç girişimcilerimize büyük destekler veren ve onlara güç katan bir partiyiz.

Gelecek vizyonunda, gururla, yerli ve milli diyen bir partiyiz.

Çok şükür ki ; kendi otomobilimizi, kendi insansız hava araçlarımızı, kendi helikopterlerimizi, kendi savaş uçaklarımızı, kendi uydumuzu üreten bir ülke konumuna geldik.

Şehir hastaneleriyle, millet bahçeleriyle, doğalgaz keşifleriyle, savunma sanayinden nükleer enerjiye kadar kullanımı olan bor karbür üretim tesisleriyle halkın refahını artıracak çalışmalara imza attık.

Binlerce km yol, Osmangazi Köprüsü, Çanakkale Köprüsü, Marmaray, Avrasya tüneli, yüksek hızlı tren hatları, yeni havaalanları ile dünya’nın gıpta ile baktığı büyük lojistik projeleri hayata geçirdik. 

BUNLARLA DA SINIRLI KALMAYACAĞIZ. ŞİMDİ SIRA DAHA BÜYÜK HEDEFLERDE… TÜRKİYE YÜZYILI BAŞLIYOR. 

Türkiye Yüzyılı: Barışın, bilimin, üretimin, başarının, gücün, istikbalin, huzurun, sürdürülebilirliğin, kalkınmanın ve istikrarın yüzyılı olacak…

Bunu hep beraber başaracağız – teşkilatımızın her kademesiyle, kadınlarımız ve gençlerimiz ile… Tarihi ve kültürel mirasa sahip çıkarak yetişen, eğitimli ve kültürlü çocuklarımız ile başaracağız…

Çünkü bu millet, bu topraklar her şeyin en iyisine layık.

Bu bağlamda, bölgemize ve ülkemize hizmet etmek için; bu ülkenin yetiştirdiği bir mimar, bir siyasetçi olarak, 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığımı sizlerin ve basınımızın huzurunda bir kez daha açıklıyorum.

Değerli dava arkadaşlarım, sayın basın mensupları…

Nereye gitmek istediğini bilmeyenler için, hiçbir rüzgar doğru bir rüzgar değildir! 

O yüzden, yuvarlak masalar etrafında, makam için bu milletin vicdanını satanlar, ülkenin yaşadığı afetlerden dolayı arkalarına bir rüzgar aldıklarını düşünenler…

Bu aziz millet o rüzgar zannettiğinizi size bir fırtına olarak sandıkta ö-de-tir…

Usta şair Necip Fazıl’ın söylediği gibi, “DEVLER gibi eserler bırakmak için, KARINCALAR gibi çalışmak lazım.”

Bizim Yapacak çok işimiz var.

Bizim gerçekleştirmek istediğimiz çok hayalimiz var. 

Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak,

Kadınlarımızın çalışma hayatından sosyal hayatına, aileden istihdama kadar olan birçok konuda son 20 yıldır çok geliştik, gelişmeye devam edeceğiz. Kadınlarımızın karar alma mekanizmasına olan katkısının arttığı, kadınlarla birlikte büyüyen bir Türkiye Yüzyılı inşa edeceğiz.

Aynı zamanda Türkiye Yüzyılı gençlerin yüzyılı olacak. 

Gençlerimizin, Türkiye Yüzyılı hedeflerimizin gerçekleşmesinde, tüm gücüyle varlık gösterebilmesi için çok çalışacağız…

 

Biz…Enerjimizle, motivasyonumuzla ve büyük bir sorumluluk bilinciyle birlikte,

kaliteli karar alabilme, çözüm odaklı bakış açısı ve farklı perspektiflerden değerlendirme yeteneklerimizi ön planda tutacak,

ve bu anlayışla, Güzel Çorlu’muz başta olmak üzere, Tekirdağ’ımıza ve ülkemize hizmet edeceğiz.

İnanıyorum ki, 14 Mayıs 2023 seçimleri, milletimizin teveccühü ile Cumhur İttifakının büyük bir zaferi ile sonuçlanacaktır. Önümüzdeki seçimlerin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Katılımlarınızdan dolayı her birinize çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum...Dedi.

 

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergenede Vatandaşlar Ergene Belediyesi Sevgi Sofralarında BuluşuyorÖnceki Haber

Ergenede Vatandaşlar Ergene Belediyesi S...

HÖH lideri Karadayı, Bulgaristan seçimlerinde Türkiye’deki seçmenlerden destek istediSonraki Haber

HÖH lideri Karadayı, Bulgaristan seçimle...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar