282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.4234
EURO34.926
ALTIN2438.1

Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı
Abone ol
Çorlu Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.Çorlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Nisan ayı olağan meclis toplantısında alınan kararlar şu şekilde oldu:

- Meclis 1. ve 2. başkan vekilliklerine Hasan Toprak ve Hülya Perin Meriç seçildi.

- Meclis kâtip üyeliklerine Regaip Gamze Üntürk ve Buket Özçelik Gürcan asil üye seçilirken Gülcan Sakallı ve Yelda Tuncer yedek üyeliğe seçildi.

- Encümen üyeliklerine Oya Asıl Güney, Fatma Erözkan ve Hülya Perin Meriç seçildi.

- İmar Komisyonu kurularak üyeliklere Bilgehan Çağlar, Yunus Emre Sülün, Ertan Arslan, Turgay Kumlu ve Metehan Kumyol seçildi.

- Plan ve Bütçe Komisyonu kurularak üyeliklere Doğukan Dağ, Değer Kara, Gülcan Sakallı, Onur Yıldız ve Mehmet Usta seçildi.

- İçişleri Komisyonu kurularak üyeliklere Erhan Yarar, Ecevit Karaca, Oya Asıl Güney, Güllistan Yılmaz ve Ateş Akdere seçildi.

- Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu kurularak üyeliklere İnci Günay, Gülcan Sakallı, Volkan Çetiner, Zakir Öztürk ve Erdoğan Tercan seçildi.

- Ulaşım Komisyonu kurularak üyeliklere Güner Çetin, Ferhat Kurtulmuş, Doğukan Dağ, Ertan Arslan ve Emirhan Şengelir seçildi.

- Çevre ve Sağlık Komisyonu kurularak üyeliklere Rana Ayşe Arım, Onur Yıldız, Zakir Öztürk, Regaip Gamze Üntürk ve Durmuş Ali Kocabaş seçildi.

- Tarım, Hayvancılık ve Orman Komisyonu üyeliklerine Erhan Yarar, Caner Kaya, Güllistan Yılmaz, Volkan Çetiner ve Neriman Çivici seçildi.

- Kadın Dayanışma ve Destekleme Komisyonu üyeliklerine Fatma Erözkan, Gülcan Sakallı, Güllistan Yılmaz, Yelda Tuncer ve Buket Özçelik Gürcan seçildi.

- Sosyal Etkinlikler ve Sivil Toplum Kuruluşları Komisyonu üyeliklerine Regaip Gamze Üntürk, Rana Ayşe Arım, Ramazan Sezer, Volkan Çetiner ve Neriman Çivici seçildi.

- Çiftçi Malları Koruma Heyeti’ne Erkan Uslukan, Ruşit Öztürk, Mustafa Kocamanlar, Mustafa Şener, Engin İşcan asil üye, Mehmet Aksöz, Mustafa Akbay, Kemal Erduran, Vasfi Uysalcan, Hüseyin Altın yedek üye olarak seçildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN CANDAN YÜCEER’İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJIÖnceki Haber

BAŞKAN CANDAN YÜCEER’İN RAMAZAN BAYRAMI...

Çorlu’da 5 katlı binanın çatısı yandıSonraki Haber

Çorlu’da 5 katlı binanın çatısı yandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar