282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5182
EURO34.6124
ALTIN2505.0

OPTİMED ÇORLU’DA HİZMETE GİRDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OPTİMED ÇORLU’DA HİZMETE GİRDİ
Abone ol
Optimed Sağlık Grubu’nun yeni şubesi olan Özel Optimed International Çorlu Hastanesi’nin açılışı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Çerkezköy’de hizmet veren ve daha sonra Çorlu’ya tıp merkezi olarak gelen Özel Optimed International Çorlu Hastanesinin açılış töreni gerçekleştirildi. Düzenlenen törene Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Bakırköy Belediyesi Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu, Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin, CHP Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş, Oda Başkanları, STK Temsilcileri, Kurum Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan açılış töreninde konuşan Optimed Sağlık Grubu Genel Müdürü Opr. Dr. Ayhan Arslan, “Bundan 10 yıl önce tıp merkezi olarak Çorlu’da hizmete açılmıştık. Verdiğimiz tüm sağlık hizmetlerinde tıbbın ulaştığı en üst seviyede güvenilir ve kaliteli hizmet veren, hasta ve çalışan güvenliğini en üst seviyede tutan, hasta haklarına saygılı, çevreye duyarlı, etkili ve verimli hizmet verecek şekilde zaman kaybına yol açmadan hastanemize başvuran hasta ve yakınlarına güvenilir hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bugünlere önce inanarak,  kenetlenerek, gücümüzü ve inancımızı birleştirerek geldik. Önümüze çıkan engelleri yine birbirimizden aldığımız güçle aştık. 20 yılı aşkın süre içinde birbirimizi tanıdığımız, 16 yılı aşkın da ortak olduğumuz sevgili yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bugün açılışını yaptığımız Çorlu Optimed Hastanesi de görünümden konumuna, altyapı teknolojisine, acilinden ameliyathanesine, doğumhanesine kadar uluslar arası standartlarda tasarlandı. Modern, ergonomik, hijyenik ve kapsamlı bir sağlık kuruluşu olarak hayata geçirildi. Bu hastanede çalışacak olan hizmetli kadrosundan doktor kadrosuna kadar tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”dedi.

 OPTİMED KÜLTÜRÜNÜ ÇORLU’MUZA TAŞIDIĞIMIZ İÇİN AYRICA GURURLUYUZ

Optimed İnternational Çorlu Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Nevzat Koç, “30 hekim, 200 sağlık çalışanı 100 yatak kapasitesi ve son teknoloji ile donatılmış hastanemizde sizlere sunacağımız sağlık hizmetinin heyecanını yaşamaktayız. Nitelikli ve güvenli sağlık hizmetini bölge halkımıza sunarken, bireysel farklılıkları merkezine alan, kişiye özel hizmet anlayışımız ile büyümeye devam etmekteyiz. 15 yılda sevgi, saygı ve empati ile şekillenen hasta odaklı Optimed kültürünü Çorlu’muza taşıdığımız için ayrıca gururluyuz. Tüm branşlarda uzman hekim kadromuz ile güncel ve güvenilir sağlık hizmeti sunmak için hazırız. Artık Çorlu’da sağlığınız güvende. Sağlıkta ve hastalıkta siz değerli dostlarımızı ağırlamak için her zaman hazır olacağız.”diye konuştu.

DEVLETİMİZİN YATIRIMLARININ DA ŞEHRİMİZE ARTMASINI İSTİYORUZ

Çorlu Belediyesi Başkanı Ahmet Sarıkurt ise yaptığı konuşmada “Bugün Çorlu’muz müteşebbis ve hemşerihlerimiz ile hayatın her alanında yatırım alıyıor. Gerek eğitim, gerek sağlıkta, sanayi ve ticarette her alanda müteşebbislerimiz şehrimize inanıyor, güveniyor, bu şehre yatırım yapıyor ve bunların karşılığını da alıyor. Çorlu’muz bu yatırımlar sayesinde Trakya ve yakın coğrafyada sağlık turizmi açısından önemli konumda. Aynı zamanda devletimizin yatırımlarının da şehrimize eşlik edeceğinin artması beklentimizi bir kez daha vurgulamak istiyorum.”ifadelerini kullandı.

 

 

BENİM İÇİN ÖNEMLİ BİR AÇILIŞ

Açılışa davetli olarak katılan Bakırköy Belediyesi Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu, “Benim için çok önemli bir açılış. Bu sayede birçok eski dostumu da görmüş oldum. Bu davetleri için Ayhan Bey’e de çok teşekkür ediyorum. Burada çalışma arkadaşlarını takdim ederken beni de çağıracak zannettim ama çağırmadı. Bu sitemimi de kendisine iletiyorum. Biz bu hekim arkadaşlarımız ile Çerkezköy’de 1999 yılında başlayan, yaklaşık 10 yıl devam eden yol arkadaşlığı yaptık. Her birimiz küçük bir muayenehanede başladık. Ne güzel ki bugün Türkiye’nin ve bölgenin en saygın sağlık kurumlarından birinin sahibi ve siz değerli bölge halkına hizmet eden hekimleri olduk. Bütün meslektaşlarımı yakından tanıdığım için biliyorum. Her biri iyi hekimlik hizmeti verme arzusunda olan ve öncelikle hasta odaklı çalışmaya özen gösteren değerli hekimlerdi. Onların bu başarısından dolayı iftihar ediyorum. Bu pandemi sürecinde büyük fedakarlıklarla çalışan sağlık çalışanlarına bir kez daha teşekkür ediyorum. Türkiye’de sağlık sorunlarını aşmamız konusunda yapılan büyük fedakarlıkların sağlık çalışanlarının özverisi ile biliyoruz. Bir kez daha herkesin evde olduğu dönemde bizlerin sağlığı için gece gündüz çalışan tüm sağlık emekçilerine şükranlarımı sunuyorum.”şeklinde konuştu.

ÇORLU’MUZA HAYIRLI OLSUN!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak, “Optimed Hastanesinin açılışında ve bu sürece gelmesinde zaman zaman bilgi aldım ve sonunda da davetiye getiren başhekimimizin heyecanlı hallerini unutamıyorum. Hem yönetim kurulunu hem de çalışanlarını tebrik ediyorum. Pandemi süresince tüm Türkiye’de olduğu gibi Tekirdağ’da ve ilçelerimizde özverili çalışma sergileyen tüm sağlıkçılarımıza teşekkür ediyorum. Sağlık tesisimizin Çorlu’muza ve Tekirdağ’ımıza hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

İLK HASTALAR BİZ OLACAĞIZ!

Soğuk havada gerçekleşen açılış törenine esprili şekilde ifadeler kullanan AK Parti MKYK Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, “Optimed İnternational Çorlu Hastanesinin ilk hastaları muhtemelen açılışta bekleyen siz değerli konuklarımız olacak ve o yüzden sözlerimi çok fazla uzatmak istemiyorum. Optimed denilince benim aklıma birlikten kuvvet doğar sözü geliyor. Gerçekten 8 ortağı ile beraber Çerkezköy’deki başarılarını büyüterek, coşkulu bir şekilde ortaklık ve birlikteliklerine devam ederek Çorlu’ya getirdikleri bu hizmetin hayırlı olmasını diliyorum. Sağlık sektörü bizim gurur duyduğumuz sektör. Dünyada sayılı yere gelen Türkiye’miz hem devlet yatırımları ile hem özel sektör yatırımları ile gerçekten hepimize büyük bir hizmet sunan ve bu anlamda da gururumuz olan sağlık hizmetlerinin Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Tekirdağ’ımızda da bundan sonra daha iyi yerlere taşınması için bizler de var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Kapaklı’da devam eden inşaatımız, Ergene’de şu anda yer teslimi yapıldı. Bir an önce hizmete sunmak istiyoruz. Çorlu’da da şu anda 500 yatağa ulaşmış olan Çorlu Devlet Hastanemizi daha da büyüterek inşallah bin yatağa ulaştıracağız. Bunun yanı sıra üniversite ve şehir hastanemiz ile beraber siz saygı değer halkımızın hizmetindeyiz.”diye konuştu.

 

 

 

BU AİLENİN FERDİYİM!

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, “Bugün farklı bir heyecanım var. Öncelikle eş durumundan da olsa Optimed ailesinin bir ferdi olma heyecanı da var. Daha büyük heyecanım, uluslar arası standartta bir sağlık merkezini özellikle hastalarımıza şifa kaynağı olacak sağlık merkezinin Çorlu’muza, Tekirdağ’ımıza kazandırmanın mutluluğu var. Hem hekim, hem vekil olmam sebebiyle pandemi koşullarında daha çok yaşadım. Önce sağlık dediğimiz sağlık hizmetinin kıymeti önemli. Optimed ailesi 15 yıllık bir deneyim ile Çorlu’da daha önce başlattıkları tıp merkezi ile inşallah bu deneyimi daha ileri götürecekler.”ifadelerini kullandı.

BALKANLARIN DA SAĞLIK MERKEZİ OLACAĞIZ!

Son olarak konuşan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, “Tekirdağ herkesin bildiği gibi tarım, sanayi ve turizm kenti. Tekirdağ, sağlık alanında yaşanan gelişmeler ve yeni açılan hastanelerle sağlık kenti olma yolunda da emin adımlarla ilerliyor. Kısacası biz bu işi biliyoruz. Balkanların da sağlık merkezi olacağız, bu iddiadayız. Açılışını yaptığımız Optimed İnternatıonal hastanemizde vatandaşlarımız daha kaliteli sağlık hizmetini alacaklar. Bu vesileyle hastanenin kuruluşunda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkürü borç biliyorum. Hastanemizin ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”dedi.

Kurdele kesin törenin ardından protokol üyeleri birlikte hastaneyi gezerek bilgiler aldı.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KADİR ALBAYRAK’TAN SÖZÜNÜN ARKASINDA DURMASINI İSTİYORUZ!Önceki Haber

KADİR ALBAYRAK’TAN SÖZÜNÜN ARKASINDA DUR...

GÜREŞ ŞAMPİYONASI SONA ERDİSonraki Haber

GÜREŞ ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar