282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5791
EURO34.974
ALTIN2422.5

ÖZEL ÇORLU VATAN HASTANESİ “SANALDI GERÇEK OLDU, TRAKYA’NIN HEMŞİRELERİ BULUŞUYOR SEMPOZYUMU” DÜZENLEDİ.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÖZEL ÇORLU VATAN HASTANESİ “SANALDI GERÇEK OLDU, TRAKYA’NIN HEMŞİRELERİ BULUŞUYOR SEMPOZYUMU” DÜZENLEDİ.
Abone ol
Hemşireler Haftası kapsamında düzenlenen “Sanaldı Gerçek Oldu, Trakya’nın Hemşireleri Buluşuyor Sempozyumu”, alanında bir ilki başararak Trakya bölgesinde faaliyet gösteren kamu ve özel hastanelerde görev yapan cefakâr sağlık çalışanlarının bir araya gelmesini sağladı.

İstanbul Kuzey Marmara Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinasyon Merkezi Sorumlu Hekimi Op. Dr. Gültekin HOŞ “Organ Bağışı Koordinasyonunda Hemşire Olmak’’, Özel Çorlu Vatan Hastanesi Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Öznur ÜLKÜ “Pandemide Cephedeki Gizli Kahramanlar: Hemşireler!”, İstanbul Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Hemşirelikte Bilişim Derneği Başkanı Dr. Öğrt. Üyesi Nuran AYDIN ATEŞ Hemşirelikte Bilişimin Yeri”, Özel Çorlu Vatan Hastanesi Eğitim Hemşiresi Deniz ARDA Yeni Nesil Hemşirelik Eğitim Sistemleri”, JCI – Magnet Kalite Danışmanı / OHSAD Akademi Koordinatörü Uzm. Güler TOSUNOĞLU ise “Hemşirelikte Kalite, Hemşirelikte JCI-SKS Hasta Bakım Standartları, Hemşirelikte Magnet Kalite Belgesi Standartları, Kaliteli Hasta Bakımı Yönetimi” konulu etkili sunumları ile katılımcıları hem bilgilendirdiler hem de merak edilen soruları yanıtladılar. 

Son derece verimli geçen ve birbirinden değerli katılımcılara ev sahipliği yapan sempozyuma; Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz KALKAN, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mustafa DÖNMEZ, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa KİRAZ, Trakya bölgesinde faaliyet gösteren kamu ve özel hastanelerin yöneticileri, başhekimleri, başhemşireleri ve çok sayıda sağlık çalışanı katılım sağladı.

Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz KALKAN ise hemşirelerin sağlık sektöründeki emeği ve önemine dikkat çeken konuşmasında; “Pandemi sonrasında kamu ve özel hastaneler arasındaki dayanışmaya öncelik etmek adına böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yapan Özel Çorlu Vatan Hastanesi ailesine ve yoğun mesailerine rağmen bizlere zaman ayırıp İstanbul’dan gelen çok kıymetli konuşmacı hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Hepinizi saygı ile selamlıyorum. Gerçekten sağlık sistemini ayakta tutanlar kahraman hemşirelerimizdir. O büyük hamlenin sahadaki en rasyonel, işi sahiplenen gerçek temsilcileri hemşire arkadaşlarımızdır. Tüm hastane hizmetlerinde öncü rol oynayan hemşire arkadaşlarıma sağlık sistemi adına şükran borcumuz vardır. Hepsinin Hemşireler Günü’nü kutluyorum. Bugün burada böylesi güzel organizasyonda bir arada olmaktan da mutluluk duyuyorum.” dedi.

Sunumların ardından Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz KALKAN, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mustafa DÖNMEZ, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa KİRAZ, Özel Çorlu Vatan Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. B. Fırat DAYANIKLI, Özel Çorlu Vatan Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. M. Önder DOLAP ve Hastane Genel Müdürü Soner ERKAN tarafından katılımcılara plaketleri taktim edildi.

 

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağ’da takla atan otomobilin sürücüsü öldüÖnceki Haber

Tekirdağ’da takla atan otomobilin sürücü...

Tekirdağ’da o kovanlara zarar verildi; 4 milyon arı öldü, ana arılar çalındıSonraki Haber

Tekirdağ’da o kovanlara zarar verildi; 4...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar