282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Özgen Keskiner Karakaya Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özgen Keskiner Karakaya Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı
Abone ol
Özgen Keskiner Karakaya İyi Parti Çorlu İlçe Başkanlığında yaptığı basın açıklaması ile Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Özgen Keskiner Karakaya İyi Parti Çorlu İlçe Başkanlığında düzenlediği toplantıda 

''Sayın  ilçe başkanım , Yönetim kurulu üyelerimiz, Kadın polıtikaları ve gençlik polıtıkaları başkanlarım, Teşkilat mensubu arkadaşlarım,Değerli stk başkanlarım ve üyeleri

Benimde üyesi olduğum tidad derneği başkanım ve üye arkadaşlarım,Sevgili basın mensubu üyeleri,Canımız kanımız gençlerimiz,Ve kıymetli misafirlerimiz,hepiniz hoşgeldiniz.

Konuşmama başlamadan önce 11 ilimizde meydana gelen deprem felaketi nedeniyle vefat eden vatandaşlarımıza allahtan rahmet, kalanlara sabırlar diliyorum.

Allah ülkemize bir daha böyle acılar göstermesin.

Ayrıca ramazan ayına girmiş bulunmaktayız.

Ramazan ayı , birlik , beraberlik ve dayanışma ayıdır. Bu vesileyle herkesin ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

Burada bulunanların bir çok kişiyle tanışıyoruz fakat beni tanımayanlar için kendimiz tanıtarak konuşmama devam etmek istiyorum.

Adım özgen keskiner karakaya 1981 doğumluyum.

Kimya yüksek mühendisiyim. Ayrıca işletme master mezunuyum.20 yıldır iş hayatındayım. 10 yıl kadar tekstil ve ilaç sektörlerinde çeşitli yönetici pozisyonlarında görev yaptım.

 şimdi de iş sağlığı ve güvenliği sektöründe çalışmalarıma profesyonel olarak devam etmekteyim. Aynı zamanda bir anneyim. 8 yaşında bir kızım var. Değerli konuklar, uzun bir süredir ülkemiz için çalışmalar yapmanın, Halkımıza hizmet etmenin hayalini kuruyorum. Çorlumuz nufus, iş imkanları ve eğitim seviyesiyle birçok ilçe ve ilden daha fazla potansiyele sahip bir ilçemizdir.trakyanın parlayan yıldızı konumundadır. benim çocukluğum, gençliğim, iş hayatımın tümü çorlu’da geçti. çorlu nun toprağı suyu ve terbiyesiyle büyüdüm. dolayısıyla çorlu’ya buradaki herkes gibi benimde borcum var ve zamanın bu borcu ödeme zamanıdır. Tüm bilgi birikimimi ve emeğimi çorlu , tekirdağ ve ülkemize hizmet için kullanmaya kararlıyım. Ayrıca kadınların eğitim, iş fırsatları, politik temsil, ücret eşitliği ve diğer birçok alandaki fırsatlarının erkeklerden daha az olduğunu görüyorum. Amaçlarımdan bir tanesi kadınların politikaya olan ilgilerini arttırıp, katılımları noktasında cesaretlendirmektir. Benim de siyasette olmamın yegane nedeni genel başkanımız sayın meral akşenerin cesur yüreği, azmi ve sesimize ses olmasıdır.Kadınların siyasetteki ağırlığı ile şeffaflığın artmasının doğru orantılı olacağını düşünüyorum.21.yüzyıl kadın hareketinin görünür olduğu bir yüzyıl olacak ve kadınların yönlendirmesi ile bu yüzyılın şekilleneceğine inanıyorum.Genel başkanımız sayın meral akşener in  dediği gibi güçlü ve zengin türkiye kadınlarla mümkündür. Kadının sözü berekettir.Başkanımızın bu sözünden hareketle, partimizin şiarlarını şiar edinerek, milletimize güveni esas alarak,açık, dürüst, hesap verilebilir bir türkiye için helalime haram katmadan ilerleyeceğime söz veriyor, 28. Dönem iyi parti milletvekili aday adayı olarak  karşınızda  bulunmama vesıle olan büyük önderimiz mustafa kemal atatürk ümüzü rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.'' Saygılarımla.diye konuştu.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Edirne’de Balkan Savaşları şehitleri, törenle anıldıÖnceki Haber

Edirne’de Balkan Savaşları şehitleri, tö...

Edirne’de 5 ayrı suçtan aranan şüpheliye tutuklamaSonraki Haber

Edirne’de 5 ayrı suçtan aranan şüpheliye...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar