282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

ÖZGÜR ERTAŞ:"BASKIN SEÇİM AHLAKSIZLIKTIR"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÖZGÜR ERTAŞ:"BASKIN SEÇİM AHLAKSIZLIKTIR"
Abone ol
İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanlığı görevine yeni seçilen Akın Yılmaz, Millet İttifakı ortaklarından biri olan Çorlu CHP İlçe Başkanı Özgür Ertaş, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve ilçe örgütünü makamında ağırladı.

Yapılan ziyarette Çorlu Belediye Başkanı Ahnet Sarıkurt, CHP Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş, CHP Çorlu  İlçe Örgütü  ve çok sayıda partili katılım sağladı. Çorlu'nun bu seçimlerde beklenilen ivmeyi yakalayacağını ifade eden Başkan Yılmaz açıklamasında şu ifadeleri kullandı:" Beni bu göreve layık gören herkese çok teşekkür ediyorum. Elimizi taşın altına koyduk ve bedbah düzene son vermek için var gücümüzle çalışmaya gayret gösteriyoruz. Derdimiz makam mevki değil tek derdimiz ülkemiz, Çorlu'muz. Önümüzde önemli bir seçim var. Bu seçimlerde Çorlu'da oy kullananların sayısı en son 180 bindi şimdi 210 bin ve bunların arasında 11 bini iktidarın küçümsediği, önemsemediği z kuşağı. Düşüncemiz şu ki sandık sayısı 600'e çıkacak. Sandık güvenliği konusunda da tedbirlerimiz var. Tek bir oy kabına, bahaneye, sahte oy pusulasına dahi tahammülümüz yok. Bu sebeple Millet İttifakı ile sık sık görüşmelerimiz olacak.Toplantıda bir diğer konuşmayı da CHP Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş yaptı.

 ERTAŞ:"ERDOĞAN ASLINDA İTİRAF EDİYOR"

Ekonominin nasıl bir çizgi üzerinde gittiği ya da gidemediği aşikâr. Belki de Cumhuriyet tarihinde en kötü dönem bu dönem. Keza Cumhurbaşkanı Erdogan'ın son dönemlerde yaptığı açıklamalar itiraf niteliğinde. Ekonomik, sosyal, siyasal ve daha birçok hususta kötünün de kötüsü yönetiliyoruz. 

"8 VEKİL MİLLET İTTİFAKI'NDAN OLACAK HDP NİN BARAJ SIKINTISI YOK"

Şu anda 7 milletvekili var ama Çorlu'nun bir vekili yok. Ben bu seçimde Çorlu olarak beklentimizin karşılanacağını düşünüyorum.  Çorlu'nun potnasiyeli ortada. Ondan ziyade Tekirdağ' da en iyi sonucu elde etmek bizim için çok önemli. AKP tekrar 3 milletvekili çıkarırsa bu kabul edilebilir bir şey degil. Tekirdağ'dan 8 vekil çıkacak ve bu vekillerin tamamı Millet İttifakı'ndan olmalı. HDP'nin baraj sorunu yok, bu yüzden herhangi bir oy tereddütü de yok bizler için. Çok tesiri olacağını asla sanmıyorum. Vekil çıkarma gibi bir durumları söz konusu değil. Her ne olursa olsun biz hazırız.  Bu işi çok iyi anlamak, anlatmak gerekiyor. Çok güzel bir yönetim kurduk. Liyakatlı, sadakatlı yönetimimiz var. Ben , bizler inanıyoruz, başaracağız. Güneş gibi Türkiye'nin üstüne doğacağız.

ERTAŞ: "BASKIN SEÇİM  AHLAKSIZLIKTIR"

Ertaş, iktidarın baskın seçimler yaptığını belirterek şu ifadeleri kullandı:" Millet İttifakı olarak seçime hazırız. Gerekli bütün çalışmaları yapıyoruz. Çorlu bizler için umur vaat ediyor. Seçmenlerimiz artıyor. Halk neyin ne olduğunu gayet iyi biliyir. Sosyal, siyasal, ekonomik olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz. Bunu farkındayız. İşin ehli kadrolarımızla yanınızdayız. İşin kötüsü iktidar seçimden korkuyor. Öyle ki secim tarihini bile son zamanlarda açıklıyor. İnsanları zor duruma sokuyor. Baskın seçim  ahlaksızlıktır. Bu kabul edilemez bir gaflettir." dedi.

Toplantı sonunda Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş ve ilçe örgütü yeni Başkan Yılmaz ve yönetimine başarılar diledi. Fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Edirne’de trafik kazasında, moto kurye yaralandıÖnceki Haber

Edirne’de trafik kazasında, moto kurye y...

MERİÇ NEHRİ'NDE SU KALMADI!Sonraki Haber

MERİÇ NEHRİ'NDE SU KALMADI!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar