282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.2946
EURO34.7989
ALTIN2408.9

ÖZGÜR KANAT "Zamansız Ayrılık" YAYINDA

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÖZGÜR KANAT "Zamansız Ayrılık" YAYINDA
Abone ol
Trakya'da hepimizin yakından tanıdığı Özgür Kanat, sessizliğini yayınladığı Zamansız Ayrılık adlı single ve Emre Uysal yönetmenliğinde çektikleri klip ile bozdu. Klibin Görüntü yönetmeni koltuğunda Göksel Tüzün yer aldı. Klibin Prodüksiyonu ise sanatçının menajeri Nilgün Uskumru'ya ait. Sanatçının stylistliğini bir çok ünlü ismi giydiren Deniz Can Kutlu üstlendi. Klipte Özgür Kanat'a danslarıyla eşlik eden isim başarılı balerin ve dansçı Cansu Güldoğan.


Bu gün Seyhan Müzik etiketiyle Youtube Netd kanalında ve tüm dijital platformlarda yayınlanan klip, tüm dünyada ve ülkemizde yaşanan bu sıkıntılı dönemde, hem görselliği hem de sanatçının müthiş sesiyle hepimizi mutlu edecek.
Söz ve müziği Özgür Kanat'a ait olan parçanın aranjörlüğünü Soner Kıvanç üstlendi.
Ön hazırlıkları 4 ay süren albümün kayıtları İstanbul Studio Kiwi’de Soner Kıvanç tarafından yapıldı. Mixi yine Soner Kıvanç'a ait olan parçanın masteringi ise Sterling Sound, NJ stüdyolarında Steven Fallone imzalı. Parçada gitarlar Cenk Erdoğan Flugel Horn Ege Cengiz'e ait.
Ayrıca şarkıyı Spotify üzerinden de dinleyebilirsiniz.

1980 yılında Adana Ceyhan'da doğan Özgür Kanat, bu güne kadar bir çok konserler ve müzikallerde sahne aldı. Sanatçı 2003 yılında dünyaca ünlü gitaristimiz hasan Cihat Örter’ le tanıştı ve üç yıl boyunca gitar üzerine çalışmalarda bulundu. 2006 yılında Türkiye de Flamenko gitarın en değerli isimlerinin başında gelen Ilgaz Benekay’ la tanışan sanatçı 2011 yılına kadar İspanyol müziği ve Flamenko gitar çalışmalarında bulundu.
Sanatçı 2006 /2012 yılları arasında Pera Jazz orkestrasında vokal olarak görev aldı. Türkiye’nin birçok yerinde sahne almış olan sanatçı 2013 yılında Acun Medyanın sunduğu “O Ses Türkiye” yarışmasına katıldı. Sanatçı ismini tüm Türkiye’ye duyurdu. Özgür kanat’ın 2016 yılında söz ve müzikleri Erman Türköz’e ait olan aranjörlüğünü Suat Aydoğan’ın yapmış olduğu dört parçadan oluşan maxisingle çalışması dijital platformlarda yayınlandı. Albümde yer alan "Her Şeyim" ve "Buz" isimli parçalara klip çekildi.


 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene’de Parklar Yaza HazırlanıyorÖnceki Haber

Ergene’de Parklar Yaza Hazırlanıyor

Canlı Yayın Konserleriyle Evlerinize Konuk OluyorSonraki Haber

Canlı Yayın Konserleriyle Evlerinize Kon...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar