Reklamı Geç
müge
282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3425
EURO35.1083
ALTIN2237.7

PARA ÜSTÜYLE 4 MİLYON KAZANDI!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
PARA ÜSTÜYLE 4 MİLYON KAZANDI!
Abone ol
Para üstü olarak aldığı ’Kazı Kazan’dan, 4 milyon lira çıktı

 EDİRNE’de bir vatandaş, sigara aldığı büfeden para üstü olarak verilen Kazı Kazan kuponundan 4 milyon lira kazandı. Büfe sahibi Ayhan Demir, ”Kendisine parayı sağlıklı günlerde harcamasını diledik. Umarım bize de şans getirir” diye konuştu.
Sabuni Mahallesi’nde bir vatandaş, büfeden Kazı Kazan oynadı. Kazıdığı 3 kupondan da ikramiye çıkmayan vatandaş oynamayı bıraktı ve büfe sahibi Ayhan Demir’den sigara istedi. Büfe sahibi Demir, sigarayı verdikten sonra para üstü olarak da bir Kazı Kazan daha oynamasını teklif etti. Teklifi kabul eden vatandaş aldığı kuponu kazıyıp, kendisine 40 bin lira çıktığını söyledi. Talihli, büfe sahibi Demir’in uyarmasıyla rakamın 4 milyon olduğunu duyunca büyük sevinç yaşadı. Vatandaş, kuponu teyit ettirdikten sonra büfeden ayrıldı.
40 BİN LİRA ZANNETTİ, 4 MİLYON İKRAMİYE OLDUĞU ANLAŞILDI
Şanslı kuponu satan büfe sahibi Ayhan Demir, kendilerinin de şaşkınlık yaşadığını belirtti. Demir, ”Pazar günü müşterimiz geldi, Kazı Kazan istedi. Birkaç tane kazıdı. Kazıdıklarından çıkmayınca sigara istedi. Ben de sigarayla birlikte para üstü olarak ’Bir tane daha Kazı Kazan alır mısın?’ diye sordum. ’Tamam ver, seni mi kıracağım?’ dedi. Aldı bir tane Kazı Kazan, 50 liralık Milyonerler Kulübü’nden. Kazıdı ve sonra bir an duraksadı. Kendisi anlayamadı ve bana verdi, ben de makineye tutunca bol sıfırlı bir rakam gördük. Kendisi 40 bin lira çıktığını zannetti. Biraz beklettikten sonra içeriye buyur ettim. Kendisine durumu anlattık, 40 bin lira olmadığını, 4 milyon çıktığını söyledik. Heyecan yaptı, elleri falan titredi. Biz de çok sevindik” dedi.
’ADETA ŞOK OLDU’
Talihli vatandaşın, kendilerinin sürekli müşterisi olduğunu kaydeden Demir, ”Kendisi sürekli müşterimiz, sürekli gelip gidiyordu. Adeta şok oldu, hiçbir şey anlamadı. Hatta 40 bin lira istedi bizden, biz de 40 bin lira değil, 4 milyon lira çıktığını belirttik. Hayırlısı olsun, güle güle harcasın” ifadelerini kullandı. (DHA)

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TRAKYA ÜNİVERSİTESİ'NDEN BÜYÜK BAŞARI!Önceki Haber

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ'NDEN BÜYÜK BAŞARI!

TOLGA TİREN: GAZETECİLER BU ÜLKENİN BEL KEMİĞİDİR!Sonraki Haber

TOLGA TİREN: GAZETECİLER BU ÜLKENİN BEL...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar