282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

“PEMBE FESTİVAL” ÇORLU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“PEMBE FESTİVAL” ÇORLU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Abone ol

15 Ekim Dünya Meme Sağlığı Günü “Hayatı ErteleMEMEli” sloganı ile farkındalık yarat ve kontrolü elinden bırakma konusu vurgulandı.

Memeder, Çorlu Belediyesi, ÇİSAD ve Çorlu TSO işbirliği ile “Pembe Festival” meme sağlığı eğitim semineri, Çorlu TSO Enis Sülün Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Oturumlarda Meme Kanserinde Değiştirilebilir Risk Faktörleri konusunda oturum yöneticisi Dr. Zehra Yıldırım Özdemir, konuşmacı Prof. Dr. Nilüfer Özaydın idi. Meme Kanserinde Genetik Risk Faktörleri konusunda oturum başkanı Prof. Dr. Sibel Özkan Gürdal, konuşmacı Doç Dr. Hilmi Tozkır oldu. Üçüncü oturumda Meme Kanserinde Beslenme konusunda oturum başkanı Dr. Hülya Becerir, konuşmacı Diyetisyen Serkan Aksoy bilgi verdi. Meme Kanseri Tedavisinde Yenilikler ve Gelişmeler konusunda oturum başkanı Op. Dr. Mustafa Dönmez, konuşmacılar Prof. Sibel Özkan Gürdal ve Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Yolcu oldu. Ayrıca Ben Sorayım Siz Cevaplayın oturumunda ise Julide Yavan ve Prof. Dr. Beyza Özçınar açıklamalarda bulundu.

Oturumların yanı sıra KKMM Atölyesi, Sanatla Terapi Atölyesi, Hayata Birlikte Renk Verelim Atölye çalışmaları da yapıldı. Ayrıca hastalığı yenen kahramanların başarı hikayeleri kendi ağızlarından paylaşıldı. Zaman zaman duygusal anlar yaşandı.   

Seminer öncesi Haber 282’ye açıklamalarda bulunan Prof Dr. Sibel Özkan Gürdal  “Katılım çok güzel. Bilgilendirme konularımız, risk faktörleri, genetik, beslenme ve tedaviler. Bugün her şeyi konuşacağız. Başarı hikayesi olan hastalarımız var. Onlar yıllar önce tedavi ettiğimiz hastalarımız. Bugün bizlerle birlikte. Başarı hikayelerini dinleyeceğiz. Bence birbirimizin başarı hikayelerinden mutlu olup gurur duymamız gerektiğine inanıyorum. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Biz Memeder olarak bu etkinliği Çorlu İş İnsanları Derneği ÇİSAD’la birlikte yaptık. Çorlu TSO ve Çorlu Belediyesi bize koşulsuz destek sağladılar. Teşekkür ediyorum. Biz de Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin bütün meme ekibi olarak buradayız. Tüm çalışanlarımız ve hocalarımızla birlikte” dedi.

Haber / Handan Var

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde yeni yönetimÖnceki Haber

Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Day...

Trakya’da fabrikaların çatılarına güneş enerjisi santralleri kuruluyorSonraki Haber

Trakya’da fabrikaların çatılarına güneş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar