282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

PINARÇA DERESİ’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
PINARÇA DERESİ’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ
Abone ol
Çerkezköy Belediyesi tarafından Pınarça Deresi’nin Fatih Camii ile Çorlu Deresi’nin arasında kalan kısmında derenin her iki etrafında kalan 33 bin 640 metrekarelik yeşil alan düzenlenerek, modern bir yaşam alanı haline getirildi.

Pınarça Deresi’nin Fatih Camii ile Çorlu Deresi arasında kalan 33 bin 640 metrekarelik alanda Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından park ve yeşil alan gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarınıntamamlandığını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Pınarça Deremizin Fatih Camii ile Çorlu Deresi arasında kalan kısmının her iki etrafında bulunan 33 bin 640 metrekarelik yeşil alanda yürüyüş yolları, bisiklet yolları, koşu yolları, sokak oyun alanları, çocuk oyun alanları, oturma alanları, fitness alanları ve spor sahaları oluşturduk” dedi.

YENİ BİR YAŞAM ALANINI DAHA KENTİMİZE KAZANDIRDIK

Çalışmalar kapsamında Pınarça Deresi’nin her iki tarafına beton parke taş döşeme kaplamalı meydan, oturma alanları ve bağlantı yolları yapıldığını kaydeden Başkanımız Vahap Akay, “Bisiklet ve koşu yolları, beton parke taş döşeme kaplamalı sokak oyun alanları, yeni nesil çocuk oyun alanları, yeni nesil fitness alanları oluşturduk. Spor sahaları yaptık. Pergolalar yaptık. Dere kenarlarını otomatik sulama sistemi ile donattık. Aydınlatma ve bitkisel peyzaj işleri yaptık. Ayrıca engelli vatandaşlarımızın ve yaşlılarımızın da kullanımına uygun oyun ve fitness aletlerini de bu alanlarımıza monte ettik. Kısacası yeni bir yaşam alanını daha kentimize kazandırdık” diye konuştu.

HAYIRLI OLSUN

Fatih Camii’nden yaya olarak çıkan bir vatandaşımızınartık yürüyüş yolarından Kentpark’a, oradan da Kapalı Pazar Yerimize ulaşabildiğini sözlerine ekleyen Başkanımız Akay, “Vatandaşlarımızın nefes alabileceği yeni bir alan oluşturduk. Gerek mahalle sakinlerimize, gerekse kentimize hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağ’da tarihi eser niteliğinde 46 obje ve 16 sikke ele geçirildiÖnceki Haber

Tekirdağ’da tarihi eser niteliğinde 46 o...

TRAKYA BELEDİYELER BİRLİĞİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDISonraki Haber

TRAKYA BELEDİYELER BİRLİĞİ OLAĞANÜSTÜ TO...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar