282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5755
EURO34.8874
ALTIN2435.8

RADYO GÜNDEM 2021 YILINI KADIN YILI İLAN ETTİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
RADYO GÜNDEM 2021 YILINI KADIN YILI İLAN ETTİ
Abone ol
Uzun Yıllardır bölgemizde faaliyet gösteren 92. 8 frekansından yayın yapan Radyo gündem 2021 yılını “” GÜÇLÜ KADIN YILI” İlan etti.

 Konu ile ilgili yazılı bir açıklama gönderen 92. 8 Radyo Gündem imtiyaz sahibi BURCU ADIGÜZEL “ Ne yazık ki, her gün kadın şiddeti ile ilgili haberlerle güne başlıyoruz. Sadece o an sosyal medya hesaplarımızda paylaşarak,üzüntümüzü dile getiriyor ve yaşamımıza devam ediyoruz. Sorunun kaynağına baktığınızda ise bir çok nedenin yanısıra  yalnız kalmış,kendini güçsüz gören ,gücünün farkında olmayan kadınların, kaderine razı olması gibi durumların varlığı da bizim böyle bir fikri geliştirmemizde etken oldu. Aralık Ay’ında almış olduğumuz karar ile 2021 Yılını  “GÜÇLÜ KADIN YILI” İlan ederek programlarımıza başladık. Her Cuma günü saat 16:00 da Aysel GÜNEŞ’in hazırlayıp sunduğu Üçüncügöz programında “ bir kadın, bir hikaye “ bölümünde hikayesi olan Güçlü kadınları konuk ediyor, kendini yalnız ve güçsüz hisseden kadınlara  pencere olmaya çalışıyoruz. Bir yerlerde bizleri dinleyen çaresiz kadınlarımızın,kendinden bir şeyler bularak, “BENDE YAPABİLİRİM” gücünü ortaya çıkaracak içerikte bir program hazırladık. “ dedi..
                 “ RADYOLAR MÜZİK YAYINI DIŞINDA SOSYAL PROJELERDE DE VARLIK GÖSTERMELİ”
ADIGÜZEL açıklamasının devamında ise “ Radyolar önemli bir iletişim aracıdır.Radyoculuğun müzik yayını dışında sosyal projelerde varlığını göstermesi gerektiği bilici ile hareket ediyoruz. Çaresiz ve mağdur kadın, hiçbir kuruma gidemiyor! korkuyor!gücünün asla farkında değil! Ne yapması gerektiğini bilemiyor fakat radyo dinliyor! İşte tam da bu düşünceler ile Güçlü kadınları,hikayesi olan kadınları programımıza konuk ederek,onlara sesleniyoruz! Güçlerini ortaya çıkarmalarını,korkularını yenmelerini,yalnız olmadıklarını,bir çok kadın yaşadıkları zorluktan yüreğindeki o sonsuz gücü ortaya çıkararak kurtulduklarını anlatmaya çalışıyoruz. Diğer taraftan ise toplumdaki kadın gücünü de anlatmaya gayret gösteriyoruz.” Biz çok heyecanlıyız,inançlıyız. Her kadın bu programda kendinden bir şey bulacak”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer: ”Mesleki eğitime kaydolan öğrencisi sayısı yüzde 63 arttı”Önceki Haber

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Öze...

TBMM Başkanı Şentop: Hükümet sistemine uygun bir iç tüzük yapılması lazımSonraki Haber

TBMM Başkanı Şentop: Hükümet sistemine u...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar