282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Rasim Yüksel:AK Parti İl ve İlçe Başkanı yanımızda durmadı. Ben onlara haklarımı helal etmiyorum.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rasim Yüksel:AK Parti İl ve İlçe Başkanı yanımızda durmadı. Ben onlara haklarımı helal etmiyorum.
Abone ol
ERGENE’DE TARİHİ PROJELERE İMZA ATTIK VE ATMAYA DA DEVAM EDİYORUZ Ergene Belediyesi Başkanı Rasim Yüksel, Aralık ayı Meclis Toplantısı sonrasında basın mensuplarına özel açıklamalarda bulundu.

Aralık ayı Meclis Toplantısı sonrasın basın mensuplarına açıklamada bulunan Ergene Belediyesi Başkanı Rasim Yüksel, “İbrahim Başkan çok yeni bir başkan. Kendisini kutluyorum. Kendisi ne kadar Çorlu’da yaşasa ve vatandaşlarımızı tanımasa da sorunları yakından takip eder diye düşünüyorum. Ünal Baysan benim hocam evet doğru. Resmi olarak Valiliğe yaptığımız 2014 yılından bugüne kadar olan girişimlerimizi yaptık. Ünal Baysan gitti de sonra gündeme getirildi konuları yanlış. Kendisi de yanlış bir cümle sarf ettiği bilmediği için. Ünal Baysan’a da teşekkür ediyorum, Kültür Merkezi yerini verdi. Süleyman Soylu Bakanımıza daha önce de bu konuları dile getirmiştim. Bunlar vatandaşlarımızın mülkleri. AK Parti İl ve İlçe Başkanı yanımızda durmadı. Ben onlara haklarımı helal etmiyorum. Özlem Yemişçi vekilimizin olduğu günden beri ben bu işin peşindeyim. Velimeşe OSB’deki yerlerimiz ne yazık ki emlak değerinde elimizden alındı. İktidar partisi yetkililerine ben bunu dile getirdim. Eğer ki iktidar partisi İlçe Başkanı ben olsaydım böyle bir şeye müsaade etmezdim. Ben bunun siyasi bir karar olduğunu düşünüyorum. Aklın yolu bir. Bu mülkler hepimizin ve geleceğimiz. Ergene Belediyesi bana göre Trakya’da ve Türkiye’de örnek bir belediye. Bizim kimseyle yarışacak pozisyonumuz yok ama halkımızın menfaati ne ise onları korumaya devam ediyoruz. Ergene’de tarihi projelere imza attık ve atmaya da devam ediyoruz. Vakıflar Mahallemizde spor kompleksimizi yaptık. Atatürk Evi projemizde son aşamalara gelindi. 10 Ocak’ta inşallah Atatürk Evi’ni açacağız.”dedi.

 LİDER VE YÖNETİCİ OLMAK HERKESİN HARCI DEĞİL

Başkan Yüksel, “Şu anda vatandaşımız Türkiye’de en pahalı ekmeği yiyor. Biz ekmeği 1,50 kuruşa getirdik. Geçmişte Ergene’de neler yapabiliriz diye bir araya gelirdik. Onlar da gelir randevu alır. Biz ne yapacağımızı anlatırız, onlar da bize. Lider ve yönetici olmak herkesin harcı değil. Kaymakam Başkanlığında toplanabiliriz. Hepimiz Ergene’yi temsil ediyoruz.”diye konuştu.

BENİM PARTİ DEĞİŞTİRME GİBİ NİYETİM YOK

Parti değiştirme gibi bir düşüncesi olmadığını söyleyen Yüksel, “CHP iktidara geliyor. Benim parti değiştirme gibi niyetim yok. Halkımız bizi 2 dönemdir iktidara getiriyor ki demek vatandaşımız Rasim Başkan’dan memnun. Ergene’de kazanma idealleri yok eğer olsaydı mülklerin satışına karşı çıkarlardı. Hizmetlerimizi sıraladık. Çalışmalarımız devam edecek. Belediyelerde önce geçici kabul sonra da kesin kabul yapılıyor. Kanun koyucular bunu madde olarak getirmiş. MHP İlçe Başkanının iddialarına katılmıyorum. Şartnamemiz neyse ona uyduk. Onlar da gelip görebilirler. Kendim de yakından gidip gördüm. Ergene’yi beraber gezeceğiz ve neler yaptığımızı göstereceğiz.”dedi. 

ELEŞTİRMEK ÇOK KOLAY

Yüksel, “Geçmiş dönemlerde de söyledim. Hep Ergene Velimeşespor yönetiminde görev alsınlar diye. Orada neler dönüyor diye çok ağır ithamlar söylendi. O kulübün Başkanı da AK Partili. Bizim görevimiz kulübe destek olmak. Tekirdağ’ın bütün bürokrasisi Tekirdağ’a destek olurken burada kendi arkadaşlarına karşı büyük bir ayıp yapıldı. Talihsiz biz açıklama olmuş. Eleştirmek çok kolay. Tekirdağspor’a baskı ile para toplanıyor. Bize kimse olmuyor. Ben onların düşüncesine katılmıyorum. Eğer orada dönen başka bir şey varsa kendi başkanlarına sorabilirler.”dedi.

ÜNAL BAYSAN BENİM İÇİN BİLGE ADAMDIR

Ünal Baysan’ın geçtiğimiz günlerde dostları ile ilgili buluşmasını değerlendiren Yüksel, “Halkımız bize nerede görev verirse biz oradayız. Ünal Baysan benim için bilge adamdır. Ben Ünal Başkanın sonuna kadar arkasındayım. Şu anda benim 2 yıl 4 ay gibi bir sürem var. Bu süre içinde taahhütlerimiz devam ediyor ve bende Ünal Hocama destek veriyorum. Ona ne görev verilirse orada olacak. Allah kimin gönlüne ne istiyorsa onu versin.”diye konuştu.

HASTANE GEÇ KALINMIŞ BİR PROJE

Yüksel, “Arkadaşlarımız resmi hizmetlerini gündeme getirdi. Hukuk çerçevesinde ne gerekiyorsa onu yaparız. Devlet Hastanesi ile ilgili bize bir şey gelmedi. Cumhuriyet Mahallesi giriş-çıkışı olmayan bir yerimiz. Bu tamamen devletin tasarrufunda olan bir yatırım. Geç kalınmış bir proje. Fiyatlar ve maliyetler arttı.”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı GerçekleştirildiÖnceki Haber

Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerç...

Kıyıköy Belediye Başkanı Sevinç, tutuklandıSonraki Haber

Kıyıköy Belediye Başkanı Sevinç, tutukla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar