282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Saadet Partisi’nden BÜYÜK KUDÜS MİTİNGİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Saadet Partisi’nden BÜYÜK KUDÜS MİTİNGİ
Abone ol
ABD Başkanı Donald Trump’ın “yüzyılın dayatması” adı altında Filistin’i yok etme kararı olan kirli planını açıklamasının ardından Saadet Partisi’nden sert bir açıklama geldi.

ABD’nin hain planına sert tepki gösteren Saadet Partisi Tekirdağ il Başkanı Feti Pehlivan ; Müslümanların Kudüs’ten asla vazgeçmeyeceklerine vurgu yaparak, “İsrail diye bir devleti tanımıyoruz. Erbakan Hoca’mızın dediği gibi ‘ABD İsrail’i çok seviyorsa gitsin onlara Amerika’dan toprak versin. Biz Hz. Ömer’in ahvadıyız, biz Selahaddin’in torunlarıyız. Kudüs’ün bir karışını dahi verdirmeyiz. Kimse bizden Filistin’den vazgeçmemizi beklemesin. Kudüs İslam’ındır! Kudüs’ün doğusunu başkent yapacaklarmış. Kudüs’ün güneyini, kuzeyini, doğusunu ve batısını hiç kimseye verdirmeyiz. Bu topraklar bizlere emanettir. Bu anlaşma denen paçavraya imza atanlar, rıza gösterenler tarihin çöplüğünde yerlerini alacaklardır. şeklinde konuştu.

SİYONİST İSRAİL ANCAK GÜÇTEN ANLAR

Siyonistlerin ancak güçten anladıklarına vurgu yapan Pehlivan; “Tüm dünya biliyor ki ABD, Afganistan’dan Irak’a, Suriye’den Libya’ya İslam coğrafyasını kana boyayan seri bir katildir.  Aynı ABD’nin Siyonist işgalin ilk günlerinden beri terör şebekesi İsrail’i kanatları altına aldığını herkes görüyor. ABD’nin ipi ile kuyuya inilmez. Ne ABD ne de ve Siyonist İsrail ile ‘Stratejik ortaklık’ yapılmaz. Onlar ancak güçten anlar” dedi.

 

BÜYÜK KUDÜS MİTİNGİ

Trump ile Netenyahu ikili çetisinin “yüz yılın planını” asla tanımayacaklarını ve buna ilk cevabı bu hafta BÜYÜK KUDÜS  MİTİNGİ ile cevap verileceğinin altını çizen Pehlivan; “Genel Merkezimiz 09 Şubat 2020 Pazar günü, saat: 14.00’te İstanbul – YENİKAPI’da  ‘BÜYÜK KUDÜS MİTİNGİ’ tertiplemiştir. Bu mitinge Türkiye’nin dört bir tarafından gelecek insanımızla Siyonistlere gereken cevap verilecektir. Tekirdağ olarak biz de bu mitinge güçlü bir katılım gerçekleştirmek için çalışmalarımızı yürütüyoruz”. TEKİRDAĞIMIZIN ilçe merkezlerinden araçlar kaldırılacaktır. Mitinge gitmek isteyen vatandaşlarımız en yakın Saadet Partisi ilçe Başkanlığına ulaşabilirler. Tekirdağımız ilk kıblemiz Mescid-i Aksaya, Kudüse sahip çıkacaktır. Ilanihaye bir bütün olarak KUDÜS İSLAMIN ve Filistinin başkenti olacaktır. Dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cüneyt Yüksel`den Çorluspor 1947`ye büyük destekÖnceki Haber

Cüneyt Yüksel`den Çorluspor 1947`ye büyü...

Ergene’de Toplanan Yardımlar Elazığ’a UlaştıSonraki Haber

Ergene’de Toplanan Yardımlar Elazığ’a Ul...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar