Reklamı Geç
müge
282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3454
EURO35.1528
ALTIN2236.6

Sağlıkta Öncü Kent Ergene Belediyesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sağlıkta Öncü Kent Ergene Belediyesi
Abone ol
Engelli vatandaşların toplumsal hayata katılmasını kolaylaştırmak adına bugüne kadar birçok projeye imza atan Ergene Belediyesi, ilçe genelinde engelli akülü aracı tedarik ettiği engelli vatandaşların araçlarına periyodik olarak gerekli bakım ve onarımını yapmaya devam ediyor.

Hepimiz birer engelli adayıyız anlayışından hareketle engellilerin sorunlarını ortadan kaldırmak ve engelli vatandaşlara duyarlılığı arttırmak adına çalışmalarını yürüten Ergene Belediye Başkanlığı engelli vatandaşlara vermiş olduğu akülü araçların bakım ve onarımını da kendi yapıyor.

Başı Ağrıyanında Dişi Ağrıyanında Yanındayız

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene’de ki engelli vatandaşlara akülü engelli aracı tedarik ettikleri gibi akülü araçlara tamir desteğinde de bulunduklarını belirterek, “Ergene’de başı ağrıyanın da dişi ağrıyanın da yanındayız. Sağlık işleri müdürlüğü ekiplerimiz ihtiyacı olanlara hasta yatağı ve akülü tekerlekli sandalye tedarik etmeye devam ediyorken ekiplerimiz bununla da kalmayarak daha önce verilen tekerlekli sandalyelerin periyodik bakımlarını da yapıyor” dedi.

Halkımıza Hizmet Boynumuzun Borcudur

Sevgi Kenti Ergene sloganıyla insan odaklı çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene’de vatandaşlarımızın sağlığı bizim sağlığımızdır. Belediyemizin sağlık işleri müdürlüğü bünyesinde oluşturulan hasta nakil aracı ile Ergene’de bulunan ihtiyaç sahibi hastalarımızı Tekirdağ bölgemizdeki ilçe hastanelere ücretsiz bir şekilde götürüp tedavilerinin ardından tekrar evlerine geri bırakıyoruz. Ergene’de vatandaşlarımızın sağlığını ön planda tutarak insan odakları çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Hasta nakil aracı ve hasta ambulansı araçlarımız ile Ergene halkımıza hizmeti ayaklarına götürüyoruz. Sağlık her şeyin en başında gelir. Türkiye’de birçok belediyede olmayan bu hizmetler Ergenemizde var. Halkımıza hizmet bizim boynumuzun borcudur” dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Sarıkurt Apartman ve Site Yöneticileri ile BuluştuÖnceki Haber

Başkan Sarıkurt Apartman ve Site Yönetic...

Ergene Belediyesinde Dayanışmanın En Güzel Örnekleri YaşanıyorSonraki Haber

Ergene Belediyesinde Dayanışmanın En Güz...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar