282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

Sarıkurt, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesinde işçilere maske dağıttı.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sarıkurt, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesinde işçilere maske dağıttı.
Abone ol
TEKİRDAĞ (AA) - Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesinde işçilere maske dağıttı.

Başkan Sarıkurt, ilçe genelinde alınan koronavirüs önlemleri kapsamında, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte işlerine giden vatandaşlara sohbet ederek onlara maske dağıttı.

 Sarıkurt, yaptığı açıklamada, halkın sağlığını önemsediklerini belirtti.

Maske dağıtırken bir yandan da vatandaşlara bilgilendirmede bulunan Sarıkurt, ''Koronavirüs salgını başladığından bu yana ekiplerimizle durmaksızın çalışıyoruz. Gelişmeleri takip ederek önlemlerimizi geciktirmeden alıyoruz ve almaya da devam edeceğiz. Her gün mahalle ve sokaklarımızda dezenfeksiyon çalışmalarımızı gerçekleştirirken bir yandan da vatandaşlarımızın maske ihtiyacını gidermek için çözüm üretiyoruz." dedi.

Başkan Sarıkurt altyapı çalışmalarını yerinde inceledi

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, ilçedeki asfalt, kaldırım ve peyzaj düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Hava şartlarının iyileşmesinin ardından şehir genelinde başlatılan çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Sarıkurt, bazı mahallelerde yol ve asfalt çalışmalarını tamamladıklarını bazılarında ise yol açma, kilit taşı, kaldırım ve asfalt serim çalışmalarına başladıklarını anlattı.

Kumluca Deresi ve çevresine yürüyüş yolu ve kaldırım çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak önemli bir ihtiyacı karşılayacaklarını belirten Sarıkurt, "Yürüyüş yolu ve kaldırım çalışmaları ile birlikte yapılacak çevre düzenlemesi ile bölgenin çehresi önemli ölçüde değişmiş olacak. Ayrıca Kumluca Deresi içerisinde çeşitli nedenlerle biriken taş ve toprak kütlesi ile havaların ısınmasıyla birlikte kötü kokuya neden olan sazlık alanların temizliğini gerçekleştireceğiz'' diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne doğruÖnceki Haber

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne doğru

Başkan Ata, Personeli İle Bir Araya GeldiSonraki Haber

Başkan Ata, Personeli İle Bir Araya Geld...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar