282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.3332
EURO34.8585
ALTIN2391.3

SARIKURT, İTİRAZ ETTİĞİ TESİSİ ÇOK BEĞENDİ!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SARIKURT, İTİRAZ ETTİĞİ TESİSİ ÇOK BEĞENDİ!
Abone ol
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Alpaslan Kurtoğlu, Çorlu Belediyesi Başkanı Ahmet Sarıkurt’un itiraz ettiği tesisi çok beğendiğini söyledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Alpaslan Kurtoğlu, Katı Atık Bertaraf Tesisi ile ilgili düzenlediği basın toplantısında Çorlu Belediyesi Başkanı Ahmet Sarıkurt’un ÇED Raporuna itiraz ettikten sonra tesisi 2 kez ziyaret ettiğini ve yapılan çalışmaları çok beğendiğini dile getirdi. Kurtoğlu, “Tesis sorumlularından aldığım bilgiye göre Ahmet Sarıkurt’un tesise 2 kez geldiği, gezdiği ve çok beğendiği böyle olduğunu bilmediğini söylemiş.”dedi.

TESİSİMİZ ÇORLU HALKININ SAĞLIĞINI ETKİLEMEYECEK! 

Tesisin şu an Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan alınan özel izinle çalışmalara devam ettiğini belirten Kurtoğlu, tesisin Çorlu halkının sağlığını hiçbir şekilde etkilemeyeceğini söyledi. Kurtoğlu, “Tesisimizin Çorlu halkının sağlığını olumsuz etkileyecek hiçbir şey olmadığının garantisini verebilirim. Tüm hesaplamalar ile bunlar ortaya konmuş durumda. Tesisimizin içinde kendi arıtma tesisi de var. Artımadan çıkan çöp sızıntı suları 5 km’lik bir hatla Çorlu girişindeki kanalizasyon hattına bağlandı. Oradan da tekrar Çorlu arıtma tesisi ileri biyolojik arıtma tesisinde tekrar daha arıtılıp ondan sonra tamamen bertaraf edilmiş oluyor. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın izni ile Çorlu’daki tesislerde çalışmaya devam ediyoruz. Kesintiye uğratmamız mümkün değil çünkü çöpleri koyacağımız hiçbir yer yok. Tesisimiz evsel atık. Biz orada hiçbir şekilde endüstriyel atık toplamayacağız.”diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP İL BAŞKANLIĞI KARARI HAFTAYA AÇIKLANACAK!Önceki Haber

CHP İL BAŞKANLIĞI KARARI HAFTAYA AÇIKLAN...

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ İSTASYON MAHALLEMİZDE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYORSonraki Haber

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ İSTASYON MAHALLEMİZ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar