282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5671
EURO34.9803
ALTIN2447.0

Sarıkurt:‘Kibar bir şekilde sitemde bulundum’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt; “Çorlu’nun güvenliğinin konuşulduğu bir toplantıda neden davet edilmediğimiz ile ilgili kibar bir şekilde sitemde bulundum” dedi.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımı ile düzenlenen güvenlik toplantısına davet edilmemesi üzerine açıklamalarda bulundu. 
ŞEHRİMİZDE BİR TOPLANTI YAPILDI
Sarıkurt; “Burada arzu ettiğimiz şey insanların karşı karşıya gelmesi değildi. Şehrimizde bir toplantı yapıldı. Toplantının içerinde Çorlu’nun güvenliği ile ilgili bir değerlendirme yapıldı. Bende o toplantı ve o karedeki fotoğrafların üzerine birde AKP’li bir abimizin sitemi üzerine ‘İmamoğlu’na gidiyorsun da Bakana niye gitmiyorsun’ diyerek kendine göre haklı bir eleştirisi oldu. 
KENDİMİ İYİ HİSSETMEDİM
Sarıkurt; “Biliyorsunuz Çevre Bakanı geleceği zaman resmi bir programla davet edilmiştik. İçişleri Bakanının ne zaman geleceğini biliyorum ama sonuçta siyasi parti organizasyonu şeklinde de konu ele alınabilir eğer öyleyse gelme hakkımız yok ve davet etmiyor olmaları kadar normal bir şey yok. Çorlu’nun güvenliğinin konuşulduğu bir toplantıda neden davet edilmediğimiz ile ilgili kibar bir şekilde sitemde bulundum. Gördüğüm görüntünün üzerine kendimi iyi hissetmedim. Olurda bende kendi vatandaşlarımıza öyle bir şey hissettirirsem beni uyarsınlar diye de not düştüm.”  
AMACIMIZ KİMSEYİ KARŞI KARŞIYA GETİRMEK DEĞİL
Sarıkurt; “Özellikle her fırsatta söylüyorum, insanoğlu en önemli günlerinde bir cenazesi olduğunda insanları siyasi görüşüne göre tasnif etmiyor. Bir düğünümüz olduğunda siyasi görünüşüne göre davet etmiyoruz. Veya akrabalarımızın tamamının aynı siyasi görüşte olmasını sağlamıyoruz. Bu herhalde ilk defa benim başıma gelen bir şey değil. Bu tanışmakla ilgili de değil. Şehrimizi konuşmakla ilgiliydi. Amacımız kimseyi karşı karşıya getirmek değil.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TBB ile İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Forumu arasında protokol imzalandıÖnceki Haber

TBB ile İslam İşbirliği Teşkilatı Gençli...

Kadınlara Yapılan Her Türlü Vahşeti KınıyoruzSonraki Haber

Kadınlara Yapılan Her Türlü Vahşeti Kını...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar