282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3819
EURO35.0602
ALTIN2326.0

ŞARKÖY BELEDİYESİ SEVGİYE EV SAHİPLİĞİ EDİYOR!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ŞARKÖY BELEDİYESİ SEVGİYE EV SAHİPLİĞİ EDİYOR!
Abone ol
Şarköy Belediyesi, Şarköy düğün salonunda vatandaşın en mutlu günlerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Çağın gereksinimleri ve vatandaşların talepleri doğrultusunda tasarlanıp yenilenen, içerisinde engelli vatandaşlarımızın hizmetine sunulan asansörün de bulunduğu, 490 m² lik kapalı alana sahip proje yenilenip, hayata geçirildi.

ENGELLERİ KALDIRDIK

Şarköy Belediyesi, kentte önemli bir projeye imza atarak, yeni kimliğine kavuşturulan Belediye Düğün Salonu bünyesinde, engelli vatandaşlarımızı da unutmadı. Sosyal dayanışma ve birliktelik ilkesinden ödün vermeden çalışmalarını sürdüren Şarköy Belediyesi, engelli bireylerin hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak engelli asansörü hizmetini düğün salonunda hayata geçirdi.

MUTLU ANLARIN ORTAK ADRESİ

Yeni görünümüne kavuşturulan düğün salonu, vatandaşlar tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı. Vatandaşlar, düğün harici farklı birçok etkinliğe de ev sahipliği yapacak bu projeden mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Yeni tasarımıyla bu önemli ve mutlu günlerini özel kılarak daha da anlamlı hale getiren Şarköy Belediyesine teşekkürlerini sundular.

Şarköy Belediye Başkanı Alpay VAR, tamamlanan düğün salonu projesinin modern standartlarına uygun olarak yeniden tasarlanması ile ilgili, ‘’Projenin Şarköy Belediyesi öz sermayesi ve iş gücüyle yürütüldüğünü, modern görüntüsü ile halkımızın organizasyon taleplerine daha iyi yanıt verebilecek hale geldiğini’’ belirtti ve çok amaçlı kullanımı sayesinde belediyemiz de dâhil olmak üzere burada birçok organizasyon gerçekleştirilebilecek. Bu projemizle, kentimize sosyo-kültürel açıdan önemli katkı sağlayacağız’’ dedi. Başkan Alpay VAR, ‘’ vatandaşlarımızın mutlu günlerinde yanlarında olmak ve bu önemli günlerinde modern bir salonda onlara hizmet verebilmenin kendileri için son derece önemli olduğunu ‘’ sözlerine ekledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
LGS TERCİH BAŞVURULARI 4 TEMMUZ PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR !Önceki Haber

LGS TERCİH BAŞVURULARI 4 TEMMUZ PAZARTES...

Prof. Dr. Ertuğrul: Kapalı alan ve toplu taşımada maske takılmalıSonraki Haber

Prof. Dr. Ertuğrul: Kapalı alan ve toplu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar