282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5878
EURO34.9391
ALTIN2429.1

ŞARKÖY BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINDA ATAĞA KALKTI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ŞARKÖY BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINDA ATAĞA KALKTI
Abone ol
Yol yapım çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Şarköy Belediyesi; trafik akışının güvenli, konforlu ve düzenli bir şekilde sağlanması ve olumsuzlukların en aza indirilmesi adına kentin dört bir yanında parke taş yol yapım ve iyileştirme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Deforme olan ve hasar gören yollarda dâhil olmak üzere Şarköy Belediyesi hizmet odaklı belediyecilik anlayışından taviz vermeden güvenli ve konforlu yolları hemşehrilerimizin hizmetine sunuyor. Son olarak Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan 8 Sokak’ta 11.000 metrekarelik parke taş yol çalışması gerçekleştirildi.

11.000 m2’lik Parke Taş Yol Çalışması Gerçekleştirildi.

Şarköy Belediyesi tarafından cadde ve sokakların modern ve estetik bir görünüme kavuşması için yürütülen kilit parke taş yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Standartlara uygun yapılan çalışmalar ile cadde ve sokaklar daha modern bir hale kavuşuyor. Ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından kilit parke taş çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Mahallesi’nde yapılaşma ve alt yapı çalışmalarının tamamlandığı; 501, 505, 509, ,511, 524, 528, 530, 532 Sokak’ta 11.000 metrekarelik kilit parke taş yol çalışması büyük bir özveriyle gerçekleştirildi. Ayrıca kent genelinde ihtiyaç duyulan tüm cadde ve sokaklarda parke taş yol yapım ve onarım çalışması devam ediyor.

Başkan VAR, ‘’ Yol Yapım Çalışmalarını Teker Teker Tamamlıyoruz’’

Planlı bir şekilde kentin dört bir yanında yol yapım ve yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Alpay VAR, ‘’ Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmak ve yollarımızı güvenli hale getirmek amacıyla kentimizin her bir noktasında parke taş yol yapım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şarköy’ümüzün her yerinde ayırt etmeden sürdürdüğümüz çalışmalar ile kentimizde yaşayan tüm hemşehrilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu kapsamda kentimiz genelinde kapsamlı ve yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Sorumluluk alanımız içerisinde bulunan tüm yollar belirli bir program dâhilinde ve uzun yıllar hemşehrilerimize hizmet edecek şekilde kullanıma sunuluyor. Son olarak, Cumhuriyet Mahallesinde bulunan 8 Sokak’ta toplam 11.000 metrekarelik kilit parke taş yol çalışmasını tamamlayarak, hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Vatandaşlarımızın yol yapım çalışmalarında gösterdikleri müsamahadan dolayı ayrıca çok teşekkür ediyorum. Kentimiz gelişmeye ve değişmeye devam edecek‘’ dedi.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene Velimeşespor İstanbul deplasmanına gidiyorÖnceki Haber

Ergene Velimeşespor İstanbul deplasmanın...

Edirne’de vefat eden Kıbrıs Gazisi, toprağa verildiSonraki Haber

Edirne’de vefat eden Kıbrıs Gazisi, topr...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar