282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.527
EURO34.8524
ALTIN2489.1

Şarköy’ümüzden Mutlu Çocuk Sesleri Yükseliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şarköy’ümüzden Mutlu Çocuk Sesleri Yükseliyor
Abone ol
Şarköy Belediyesi, dört bir yandan çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yüzleri gülsün diye; Mutluluk, Çeşme Ahmet, Şehit Albay Göksenin Aytural ŞAYLAN ve 23 Nisan Parkları çağın gereksinimlerine göre tasarlanarak yeni görünümüne kavuşturuldu. Yenilenen parklar, çocuklara ve mahalle sakinlerine güvenli ve kaliteli vakit geçirme imkânı sağlıyor.

Çocuk Parkları Yeniden Doğdu

Şarköy Belediyesi bir yandan yeni cazibe merkezleri oluştururken, bir yandan da eskiyen ve kullanım ömrünü tamamlayan çocuk oyun alanlarını ihtiyaçlar doğrultusunda yeniledi. Yenilenen parklar daha konforlu ve daha modern bir görünüme kavuşturuldu. Camikebir Mahallesi’nde yer alan 244.4 m2’lik alana sahip Mutluluk Parkı’nda 80m2’lik karo kauçuk uygulaması yapılarak zemin iyileştirmesi gerçekleştirildi. Ayrıca kent mobilyaları ve çocuk oyun grupları eklendi. İstiklal Mahallesi mevkiinde 430 m2’lik alana sahip Çeşme Ahmet Parkı’nda 90 m2’lik kauçuk zemin, 70 m2’lik çim alan ve 250 m2’lik parke taş döşemesi yapılarak zemin oyunlara uygun hale getirildi. Gerçekleştirilen zemin çalışmalarının yanı sıra modern park ekipmanları sayesinde çocuklar için güvenli oyun alanları oluşturuldu. Mürefte Mahallesi’nde yer alan Şehit Albay Göksenin Aytural ve 23 Nisan parklarında toplamda 290 m2’lik kauçuk zemin çalışması yapılarak,  parklar güvenli hale getirildi. Hoşköy Mahallesi sahil bandında bulunan iki adet park yenilenerek, toplamda 400 m2’lik alanda kauçuk zemin iyileştirilmesi yapıldı. Bunun yanı sıra parklarda bulunan çocuk oyun grupları ve kent mobilyaları yenilerek, hemşehrilerimizin hizmetine sunuldu.  Kent genelinde yapılan çalışmalardan oldukça memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, Belediye Başkanı Alpay VAR’ ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade ederken, başkan VAR’a teşekkürlerini ilettiler.

Başkan VAR, ‘’ Çocuklarımız Her Şeyin En İyisine Layık ’’

Uzun yıllar çocukların ve mahalle sakinlerinin kullandığı alanlarda daha modern bir çocuk oyun alanı oluşturmak için hummalı bir şekilde çalışmalarını devam ettirdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Alpay VAR, ‘’ Bir yandan yeni sosyal donatı alanlarıyla şehrimizde nefes alacak, yaşam kalitesini yükseltecek yaşam alanları oluştururken bir yandan da eskiyen ve ömrünü tamamlamış parklarımızın yenileme çalışmalarını sürdürüyoruz. Kentimizde uzun yıllardır kullanılan emektar parkların yenilenmesi adına çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Çocuklarımızın güvenli ve konforlu şekilde oynayabilecekleri alanları hizmete sunmaktan gurur duyuyoruz. Onlar için parkların öneminin farkındayız. Bizde bunun bilinciyle çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Yenilenen parklarda çocuklarımızın gülen ve eğlenen seslerini duymak bizleri yeni çalışmalar için ayrıca motive ediyor. Onların mutluluğunu görmek bizleri de mutlu ediyor. Bu duygu ve düşüncelerle kentimizin dört bir yanında çalışmalarımıza devam edeceğiz ‘’ dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Marmaraereğlisi’nde oto ve ev hırsızlığı şüphelisi tutuklandıÖnceki Haber

Marmaraereğlisi’nde oto ve ev hırsızlığı...

Ergene Belediyesi Yeni Dönem Çocuk Resim Kursu BaşladıSonraki Haber

Ergene Belediyesi Yeni Dönem Çocuk Resim...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar