282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Şehidimizin Adı Doğduğu Sokakta Yaşayacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehidimizin Adı Doğduğu Sokakta Yaşayacak
Abone ol
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu'lu şehit Piyade Uzman Onbaşı Birhan Er'in adını doğup büyüdüğü sokakta sonsuza dek yaşatacaklarını söyledi.

Çorlu Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısında meclis üyelerinin Çorlu'lu şehidimiz Piyade Uzman Onbaşı Birhan Er'in adının doğup büyüdüğü sokakta sonsuza dek yaşatılması için kararın oy birliği ile kabul edildiğini ifade eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, İdlib'de alçak saldırı sonunda şehit düşen askerlerimizi rahmet ve minnetle andığını dile getirdi.

Asıl Gündemimiz Kahraman Şehitlerimiz

Başkan Sarıkurt en önemli gündem konularının vatanları için canlarını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitler olduğunu belirterek yaptığı açıklamada, "Yine yüreğimiz kan ağlıyor. Kahraman Mehmetçiklerimiz İdlib’de şehit düşüyor, kahroluyoruz. Geçtiğimiz Cuma gününden bu yana onlarca evladımızı, kahraman Mehmetçiklerimizi vatan toprağına emanet ettik.

İçimiz yanıyor. Çünkü onların da aileleri, evlatları, sevdikleri vardı. Onların evlerine ateş düştü, tüm Türkiye’nin yüreği yandı. Vatan uğruna canını feda etmiş şehitlerimizi unutmayalım istiyorum. Unutulmasınlar… Kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." dedi.

Şehidimiz Birhan Er'in Adı Doğup Büyüdüğü Sokağa Verilecek

Başkan Sarıkurt, 27 Şubat 2020 tarihinden bugüne İdlib'de rejim güçleri tarafından düzenlenen alçak saldırılarda şehit düşen askerlerimizin isimlerini meclis toplantısında okuyarak kendilerini rahmet ve minnetle andıklarını söyledi ve açıklamasının devamında, "Çorlu Belediye Meclisi'nde grubu bulunan meclis üyesi arkadaşlarımızın da onayıyla Çorlu'lu şehidimiz Piyade Uzman Onbaşı Birhan Er'in adı doğup büyüdüğü sokakta sonsuza dek yaşayacak. Şeyhsinan Mahallesi Arpalık 2. Sokak adı "Şehit Piyade Uzman Onbaşı Birhan Er" olarak değiştirilecek.

Meclis üyesi arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Aziz şehidimizin adı bu kararla birlikte şehrimizde ölümsüzleşecek. Bundan sonra bizlere düşen görev aziz şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak ve değerli ailelerine sahip çıkmak olacaktır. Tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve yüce Türk milletine baş sağlığı ve sabır diliyorum. Yaralı askerlerimizin bir an önce iyileşmeleri en büyük temennim." sözlerine yer verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Amazon.com.tr’den "Eticarette Kadın Girişimciliği" paneliÖnceki Haber

Amazon.com.tr’den "Eticarette Kadın Giri...

Marmaraereğlisi Belediyesi’nden İmza Günü ve Söyleyişi EtkinliğiSonraki Haber

Marmaraereğlisi Belediyesi’nden İmza Gün...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar