282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.4768
EURO34.8691
ALTIN2476.1

Şehitler İçin Karanfil Bıraktık

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehitler İçin Karanfil Bıraktık
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Mart ayı meclis toplantısını öncesi İdlib’te gerçekleşen saldırılarda şehit düşen kahraman askerlerimiz için Kur’an Tilaveti okutarak toplantı sonrasında da şehitlerimiz için Ulaş mahallesinde ki Atatürk anıtına meclis üyeleri, parti ilçe başkanları ile sessiz bir yürüyüş yaparak anıta karanfil bıraktı.

Ergene Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Ulaş Belediyesi Düğün Salonunda yapıldı. Suriye’nin İdlib kentinde gerçekleşen saldırılarda şehit düşen kahraman askerlerimiz için toplantı öncesi Kur’an Tilaveti okutuldu. İdlib’ten gelen şehit haberleri hepimizin yüreğini yasa boğdu diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra tüm meclis üyelerini, parti ilçe başkanlarını ve vatandaşları şehitler için Ulaş Mahallesinde bulunan Atatürk anıtına karanfil bırakmaya davet etti. Toplantının sona ermesinin ardından Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Meclis üyeleri, ilçe başkanları ve vatandaşlar Ulaş Belediye binası önünden başlayarak ellerinde ki Türk Bayrakları ile sessiz bir şekilde Ulaş Mahallesinde bulunan Atatürk anıtına yürüyerek anıta şehitler için karanfil bıraktılar.

Yürüyüşe katılarak şehitler için Atatürk anıtına karanfil bırakan meclis üyelerine, ilçe başkanlarına ve vatandaşlara teşekkür eden Başkan Yüksel, “İdlib’te yitirdiğimiz canlarımız, bu Ülkenin vefakar, cefakar, vatan uğruna gözünü bile kırpmadan canını veren evlatlarımız, vatanımızın ve milletimizin güvenliği için hayatlarını ortaya koydular. Onlar hepimizin evlatları, canımız çok yanıyor ve evlat acısını şu an milletçe yaşıyoruz. Yüce Allah’tan en büyük dileğim bir Mehmetçiğimizin daha şehit haberini almamak, bir vatan evladının daha toprağa düşmemesi. İdlib’te şehit düşen her bir kahraman askerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Şehitlerimizin mekanı Cennet olsun, milletimizin başı sağ olsun. Yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Tüm dualarımızın biz güvende olalım diye vatan görevi yapan Mehmetçiğin yanında olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İçişleri Bakanı Soylu: "Bin polisi Meriç'in sınır sistemine getiriyoruz, insanlara kötü muameleye fırsat tanınmayacakÖnceki Haber

İçişleri Bakanı Soylu: "Bin polisi Meriç...

Meteorolojiden sağanak uyarısıSonraki Haber

Meteorolojiden sağanak uyarısı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar