282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5863
EURO34.8241
ALTIN2507.4

SENSİZ GEÇEN 82. YIL

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SENSİZ GEÇEN 82. YIL
Abone ol
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ebedi Başkomutanımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82’inci yıldönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk töreni ile ve 2 dakikalık saygı duruşu ile başlayan anma programı, Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen anma programı ile sona erdi.

   Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ebedi Başkomutanımız Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82’inci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen anma programı Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması, 2 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

ANMA PROGRAMI HALK EĞİTİM MERKEZİ’NDE DEVAM ETTİ

   Cumhuriyet Meydanı’ndaki çelenk töreninin ardından 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı Halk Eğitim Merkezi’nde devam etti. Anma programına Çerkezköy Kaymakamı A. Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Belediye Başkanımız Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, STK temsilcileri, askeri erkan, muhtarlar ve öğrenciler katıldı.

ATAMIZI ANDIK

   Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’ndeki Anma Programı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Ardından 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı’nda görevli Teğmen Büşra Erol günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Öğrencilerin şiirlerini okuması ve ‘Atatürk’ konulu sinevizyon gösterisinin ardından Halk Eğitim Merkezi’ndeki anma programı sona erdi.

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ DİNÇER ERSOY ANILDI

10 Kasım Anma Programının ardından 10 Kasım 2012 yılında helikopter kazası sonucu şehit olan Şehit Piyade Uzman Çavuş Dinçer Ersoy, Çerkezköy Şehitliği’nde düzenlenen anma programı ile anıldı. Şehit Uzman Çavuş Dinçer Ersoy için düzenlenen Çerkezköy Kaymakamı A. Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Belediye Başkanımız Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, şehidimizin ailesi ile beraber siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, STK temsilcileri, askeri erkan ve öğrenciler katılırken, şehidimizin öz geçmişi okundu. Öğrencilerin şiirlerini okumasının ardından edilen dua ve şehitlerimizin kabrine karanfil bırakılması ile anma töreni sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK PARTİ ERGENE’DE ÇELENK SUNDUÖnceki Haber

AK PARTİ ERGENE’DE ÇELENK SUNDU

ATATÜRK, TÜRKİYE’DİRSonraki Haber

ATATÜRK, TÜRKİYE’DİR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar