282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5442
EURO34.9248
ALTIN2441.3

SERVET YILDIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SERVET YILDIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Abone ol
Ergene Belediyesi Meclis Üyesi Servet Yıldız, cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız 29 Ekim günü CHP Ergene İlçe Başkanlığında düzenlediği basın açıklaması ile belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

2019 yılından beri Ergene Belediyesi’nde meclis üyesi olan Servet Yıldız, CHP’de belediye başkan aday adaylığını açıklayan ilk isim oldu.

Parti binasının önünde düzenlenen basın açıklamasında partililer ile buluşan Yıldız, gelen misafirlerini selamlayarak konuşmasına başladı ve şu ifadeleri kullandı:

“Bugün, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Ulusuna armağan ettiği Cumhuriyet’imizin 100 yıldönümü. Millî mücadelenin zaferle sonuçlanmasının ardından, 29 Ekim 1923 yılında ilan edilen Cumhuriyet, Türk Milletine bırakılmış en büyük mirastır. 100 yıl önce bugün yakılan meşaleyi ne mutlu ki bizler hala taşıyoruz. Bu duygu ve düşünceler içerisinde herkesin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bu vatan uğruna canını veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Ben Servet Yıldız, 1928 yılında Bulgaristan’ dan Sağlık mahallesine göç eden çiftçi bir ailenin oğluyum. 42 yaşındayım. İlkokulu güzel mahallem Sağlık mahallesinde okudum. Ortaokul ve liseyi Çorlu’da Elektrik ve Elektronik bölümünü okuyarak tamamladım. Eğitimime Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesinde devam ediyorum. Evliyim ve Atatürk’ ün yolunda ilerleyen iki oğlum var. Ergene’ de İnşaat sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin sahibiyim. Aynı zamanda da çiftçilikle uğraşıyorum.

2014- 2019 yılları arasında Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ ün ‘En Büyük Eserim’ dediği Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ergene İlçe Yönetim Kurulunda görev yaptım. 2019 yılı Belediye seçimlerinde Ergene Belediyesi Meclis üyesi olarak seçildim. Halen birçok sivil toplum kuruluşunda görev almaya devam ediyorum.

Bölgemiz ve ülkemiz için benimle aynı duyguları paylaşan, aynı kaygıları taşıyan, aynı zorlukları sırtlanmaya hazır olan dava arkadaşlarım…Hepimizin yüreğindeki sevda aynı, her birimizin yüreği aynı heyecanla, aynı güçle çarpıyor.

Aynı sorumlulukları birlikte hissediyoruz. Cumhuriyete olan sarsılmaz inanç ve bağlılığımızla, Ergenemize olan sevdamızla, hizmet aşkıyla yüreklerimiz yanıyor.

Ben Ergene’min dertlerini biliyorum. Bölgemin sorunlarının farkındayım. Güzel Ergenem, kendisine sevdayla bağlı olanların ellerinde yükselecek ve hak ettiği yere gelecektir.

Köklerini Kuvayi Milliye'den alan kurtuluşun ve kuruluşun partisi, Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir neferi olmaktan gurur duyuyorum. Ergene’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını indirmemek için var gücümüzle çalışacağız.

Atatürk: “Benim iki büyük eserim vardır: Biri Cumhuriyet Halk Partisi, diğeri Türkiye Cumhuriyeti`dir” diyerek bu ulu çınarın ülkemiz için önemini ortaya koymuştur.

Ergene’de yaşayan, Ergeneli bir kardeşiniz olarak, bilgimle, tecrübemle, çalışkanlığımla, dürüstlüğümle göreve hazırım ve Ergene Belediyesi Başkan Aday Adayı olarak huzurlarınızdayım.

Öncelikle beni bugün yalnız bırakmayan ve bana burada olma şerefini, onurunu yaşatan, her zaman yanımda olan Cumhuriyet Halk Partisi Ergene İlçe Teşkilatına, sevgili aileme, çok kıymetli hemşerilerime ve değerli basın mensuplarına teşekkür ediyorum, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum”

Basın açıklamasına Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, CHP Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Mehtap Tural, ilçe başkan vekili Volkan Keskin, mahalle muhtarları, STK’lar ve partililer katılım sağladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ERGENE CUMHURİYETİN 100. YILINI MUHTEŞEM BİR COŞKU İLE KUTLADIÖnceki Haber

ERGENE CUMHURİYETİN 100. YILINI MUHTEŞEM...

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Tek Yürek OldukSonraki Haber

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Tek Yürek...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar