282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5239
EURO34.8492
ALTIN2428.6

SEVGİ ENGELİ AŞTI!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SEVGİ ENGELİ AŞTI!
Abone ol
3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Çorlu Türkiye Sakatlar Derneği Özel Eğitim Okulu’nda düzenlenen etkinlikte engelli öğrenciler doyasıya eğlendi.

Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı’nın katıldığı etkinliğe AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin ve yönetiminin yanı sıra okul müdürleri ve öğrenci velileri de katıldı. Spor salonunda gerçekleşen etkinlikte öğrenciler, müzik öğretmeni eşliğinde doyasıya eğlendi. Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı da öğrencilerin eğlencesine ortak olarak onlarla birlikte dans etti.

EĞİTİM ÇOCUĞU SEVMEKLE BAŞLAR

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliği Çorlu T.S.D Özel Eğitim Okulu’nda gerçekleşti. Spor salonunda gerçekleşen etkinlikte okul müdürü Hatice Sadıkoğlu Avcı bir konuşma yaptı. Avcı, “Eğitim çocuğu sevmekle başlar, Mevlana derki sevgi şifadır. Sevgi güçtür, sevgi değişimin şifresidir. Peygamber efendimiz derki iki nimet vardır, biri vücudumuzun sağlığı, diğeri vicdanımızdır. Bugün çocuklarımızın günü, bugün farkındalık yaratıldığı gündür. Ektiğimiz ve biçmeye başladığımız gündür. Bugün Dünya farkındalık günüdür. Bu okulun yapılmasına katkısı olan herkese çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı kürsüye davet edilerek öğrenciler ödüllerini verdi. Öğrencilerle fotoğraf çektiren Kaymakam Sarılı öğrencilere başarılar diledi. Ödül töreninden sonra kürsüye çıkan öğrenciler şarkılar söyleyerek 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliğine katılanları eğlendirdi.

KAYMAKAM SARILI ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE EĞLENDİ

Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı ve eşi Hediye Sarılı engelli öğrencilerle birlikte dans ederek eğlendi. Müzik öğretmeni eşliğinde dans eden engelli öğrencilere eşlik eden Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı onlarla birlikte dans etti. Dans ritimlerine uyan Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, tören bitene kadar engelli öğrencilere eşlik etti. Daha sonra resim yarışmasına da katılan Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, basket atma yarışmasına da katıldı. Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılıyla birlikte AK Parti Çorlu ilçe Başkanı Mustafa Keskin’de hem dansa eşlik etti hem de diğer oyunlara eşlik etti.

MUTLULUKLARI YÜZLERİNE YANSIDI

Çorlu Kaymakamı ve protokol üyeleriyle birlikte dans eden öğrencilerin mutlulukları yüzlerine yansıdı. Gönüllerince müziğin ritimlerine ayak uyduran öğrenciler aileleri ve öğretmenleriyle birlikte doyasıya eğlendi. Uzun süre dans eden öğrenciler daha sonra yerlerine oturdu. Yarışmaların ardından tören sana ererken öğrenciler sınıflarına dağıldı.

BİR YERDE SEVGİ VARSA, ENGEL YOKTUR!

Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı yaptığı açıklamada, bir yerde sevgi varsa engel yoktur diyerek konuşmasını sürdürdü: “Gördüğünüz gibi bu salonda sevgi var, engel yok, ben dünya engelliler günü dolayışla tüm engellilerimizin gününü kutluyorum.”dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sevgiyle Tüm Engelleri AşıyoruzÖnceki Haber

Sevgiyle Tüm Engelleri Aşıyoruz

Keşan’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programı düzenlendiSonraki Haber

Keşan’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar