282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Sevgiyle Tüm Engelleri Aşıyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sevgiyle Tüm Engelleri Aşıyoruz
Abone ol
Ergene Belediyesi her zaman engelli vatandaşlarının ve ailelerinin yanında olurken özel gün teşkil eden 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde de büyük bir etkinlik düzenleyerek engelli aileleri ve çocuklarıyla birlikte güzel bir geçirdi

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in Ergeneye kazandırdığı sayısız eserlerden biri olan Ergene Belediyesi Kapalı Spor salonunda engelli aileler ve çocukları adına güzel bir program hazırlandı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in yanı sıra programa Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da katıldı.

Birbirinden eğlenceli ve keyifli dakikaların yaşandığı programda böyle güzel bir etkinlik programı hazırladıkları için engelli aileleri Ergene Belediyesine teşekkürlerini iletti.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Hayatı paylaşmak saygı ve sevgiyle yaşamak için engelleri hep birlikte aşıyoruz. Bizler sadece 3 Aralık’ta değil her gün sizlerin yanındayız. Biz bu yola sevgi ile çıktık, sevgimiz ile daima ileri diyoruz. Sizlerin desteği, sizlerden almış olduğumuz güven ile her günümüz bu şekilde devam edecek. Ergene Belediyesi olarak Ergenemizde birçok projenin altına imza attık, yeni projelerimizde devam ediyor. Bugün sevgi günü, sevgiyle bütün engelleri aşarız yeter ki kalplerde engel olmasın” dedi.

Bu güne kadar engelli kardeşlerimize yüzlerce akülü araç dağıttık ve dağıtmaya da devam edeceğiz diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerini verdiğimiz Ergenemizde Belediyemiz tarafından akülü sandalye ihtiyacı olan yüzlerce vatandaşımıza akülü sandalye yardımından bulunduk bulunmaya da devam ediyoruz.Ergenemizde sadece Aralık'ta değil her zaman Engelli vatandaşlarımızın ve engelli ailelerimizin yanındayız. Bugünde onlarla birlikte birbirinden keyifli eğlenceli ve güzel dakikalar geçirdik.  Hayatı paylaşmak, saygı ve sevgiyle yaşamak için engelleri hep birlikte aşıyoruz. Hepimiz farklı yeteneklerimizle birbirimizden ayrılan özel insanlarız ve daha özverili şekilde birbirimizi görebilmemiz için engelleri ve engel teşkil eden alanları kaldırarak bir gün değil her gün yanınızdayız. Sevgiyle bütün engelleri aşarız, yeter ki kalplerde engel olmasın” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ENGELLİLER GÜNÜ KUTLANDI!Önceki Haber

ENGELLİLER GÜNÜ KUTLANDI!

SEVGİ ENGELİ AŞTI!Sonraki Haber

SEVGİ ENGELİ AŞTI!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar