282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3767
EURO34.9743
ALTIN2325.6

Süleymanpaşa Belediyesi ile NKÜ’nün kurduğu kemoterapi merkezinin temeli atıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Süleymanpaşa Belediyesi ile NKÜ’nün kurduğu kemoterapi merkezinin temeli atıldı
Abone ol
Süleymanpaşa Belediyesi ile NKÜ’nün kurduğu kemoterapi merkezinin temeli atıldı


TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ Süleymanpaşa Belediyesi ile Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde, yurt dışından gelen hastalara da hizmet verilecek kemoterapi merkezinin temeli törenle atıldı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) ile yapılan protokol gereği inşaatına başlanan 80 yataklı kemoterapi merkezinin temelini düzenlenen törenle attı. NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin ile birlikte binanın temelini atan Başkan Yüksel, tesisin Trakya’nın büyük bir ihtiyacını karşılayacağına vurgu yaparak, inşaatın Süleymanpaşa Belediyesi tarafından kısa sürede tamamlanarak üniversiteye teslim edileceğini söyledi. Rektör Şahin de protokol uyarınca binanın inşaatının Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapıldığını, iç teşrifatının ise üniversite tarafından karşılanacağını belirtti. Her iki isim de projenin hayırlar vesile olması dileklerini paylaştı.

80 KANSER HASTASINA AYNI ANDA HİZMET VERECEK

NKÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi kampusu içinde inşa edilen kemoterapi merkezinde aynı anda 80 kanser hastasının kemoterapi tedavisi alabilecek. Dualar eşliğinde gerçekleştirilen temel atma töreninin ardından açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, ”Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanemize kazandıracağımız 80 yataklı kemoterapi merkezimizin temelini attık. Süleymanpaşa Belediyesi olarak Namık Kemal Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Mümin Şahin ile karşılıklı imzaladığımız protokol kapsamında inşa edeceğimiz merkezde, 80 vatandaşımız aynı anda kemoterapi hizmeti alacak. Kısa sürede yapımını tamamlayarak hizmete açacağımız merkezimizin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.(DHA)


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırklareli’de 594 göçmen yakalandı, 11 organizatör gözaltına alındıÖnceki Haber

Kırklareli’de 594 göçmen yakalandı, 11 o...

6 çocuk annesi Songül’ü tabancayla vuran eşi adliyeye sevk edildiSonraki Haber

6 çocuk annesi Songül’ü tabancayla vuran...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar